Lekeler, Çiller Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

viji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
20
2
Arkadaşlar bunu kullanan var mı acaba varsa nasıl bi etki gördü iyi miydi ??? Ben sivilce lekelerimden bıktım artık.

İlacın açıklamasında böyle yazıyor :

Even Better Clinical Dark Spot Corrector ile cilt tonu eşitsizliği ve lekelerin tedavisinde reçeteli bir ilaç kadar etkili sonuçlar. YENİ Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu . Dermatologlar tarafından geliştirilmiş, güvenli ve rahat. Sadece 4 haftada daha eşit ve ışıltılı bir cilt rengine kavuşursunuz. 12 haftanın sonunda koyu lekelerde, yaşlılık lekelerinde ve akne lekelerinde gözle görülür şekilde azalma olur. Yapılan klinik testler yeni serumumuzun daha eşit bir cilt yaratmada reçeteli içeriklerle kıyaslanacak kadar etkili olduğunu gösterdi. Öyle etkili ki cilt renginde %53 e kadar iyileşme sağlar. Tek bir farkla, bu ürün diğer cilt rengi eşitleyici kullanamayacak kadar hassas ciltler için de uygundur. Günde iki defa uygulayın ve üstüne güneş korumalı bir ürün sürmeyi unutmayın. Sonuç garanti.

Son düzenleme:
Bende böyle bir urun arastırıyorum kahverengı lekelerım var ve 1 2 ayda zar zor anca gecmeye baslıyo kı gecmıyo bıle kullanan varsa yardımcı olabılır mı?:84:

arkadaşlar bu ürünü bende kullanmak istiyorum çok güzel yorumlar hakkında genelde kullanan herkes çok memnun kalmış fakat ben fiyatı ne kdr onu bilmiyorum bilgisi olan acaba bildirebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum..

evet bu ürün reklamlarda benimde gözüme takıldı acaba nasıl kesin sonuçmu ki?deneyip görelim demicem çünkü bu ürün nerden baksan 150 200 tl vardır onun için yorum beklicem:44:

bende dergıde görmustum.testlerde yuzde 90 basarı saglanmıs....ykm de fıyatınıda sordum 158 falandı galıba mınıcık şişe....kullanan varsa almaya degerse alırız artık.....

merhaba kizlar ben bu urunu kullanali 1 hafta oldu ve bende inanilmaz etkisi oldu daha ilk gunden yuzumdeki kan dolasimini hissettim resmen tabi kormadim da degil yan etki yaparmi falan diye ama cok sukur bisi olmadi.3 lu set olarak kullaniyorum peeling nemlendirici leke serumu olarak yani suan hakkinda bilgi verdigim urun olarak cok cok memnun kaldim.ben fransa daki sephorada 3 lu seti 45 euro ya aldim bi de esimin indirim kartlari vardi tabi onlarinda etkisi oldu :) ama her urun her cilde ii gelicek diye bisey yok ama denemeden de bilemeyiz ama sunu soyleyebilirim denemedigim urun kalmamisti bu muhtesem sonucla karsilasana kadar :KK66: :KK54:

Denemek isteyenler için sölüyorum YKM de ikinci ürüne %50 indirim yapmışlar, yaz sonu sorduğum da 250 tl demişler ve en 3 tüp kullanmalısın sonuç almak için deyiverince ben :18: alamadım tabii nerden tutarsan tuzlu ...Geçen hafta ykm kampaynyasından set şeklinde 2 tüp sahibi oldum . sonuçta 1 hafta olmadı henüz ama ben bir ufak fark görüyorum neler nelre denedikten sonra kaç kere soyucu kremlerle yaktıktan sonra en son soydurmayı düşünürken (ve cesaret edemezken) başladım bakalım bu sefer ümitliyim.
herkesin cildi farklı olduğundan denemek isteyenler kampanyayı değerlendirsin derim ben..
fark ettikce haber vereceğim:KK3:

ben bu üründe 2 tüp kullandım arkadaşlar.. sakın almayın paranıza yazık..1 tane işe yaramaz 2 tane kullanmanız gerek dediler..lekelerimde hiç bir değişiklik olmadı :KK43:

ben d dün ykm d sordum ama hiç mantıklı gelmedi yok edeceğive 50 ml den 2 tane kullanılacakmış 245 lira fiyatı indirimi d varış 500 lira flan yani çok fazla ..bn bundan 2 hafta kadar önce lazer için iyi bir merkeze gittim kasım da glmniz daha iyi dedi 800 lira istedi 2 seansa ama yine de tam gçmez ddi lazr bile geçiremiyorsa bu ürün nasıl gçiriyor anlayamadım.. ve lazrde doktor şimdi illa yaptıracağım drsen güneşe hiç çıkmaman lazım dedi. ama serumu tanıtan bayan öyl bi şy demedi yani mantıklı dğil

geçen yıl kullanmıştım sivilce lekelerim için yalnız o kadar küçük ki çok çabuk tukendi bıraz farklılık oluştu ama ben kullanmayı bıraktıgımdan birşey dıyemem

arkadaşlar benim cildim yağlı ve aknelerim var biraz.seyahat boyu yıkama jeli,tonik,nemlendirici ve bu leke giderici serumun büyük boyunu aldım.uyguladım ve sonuç :daha beter oldum.1 tane bile lekem geçmedi.hepsi yerli yerinde duruyor.olan 170liraya oldu.paranızı sokağa atmayın

X