• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri CLINIQUE cilt bakım ürünü kullanan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Toniğini de denedim, kremini de. Gayet vasat, ortalama bir kozmetik ürünü bence. Nivea'dan fazlası yok, fiyatı hariç. Daha doğal içerikli, daha güzel ürünler bulabilirsiniz bence.

Toniğini de denedim, kremini de. Gayet vasat, ortalama bir kozmetik ürünü bence. Nivea'dan fazlası yok, fiyatı hariç. Daha doğal içerikli, daha güzel ürünler bulabilirsiniz bence.

önerebilceğin bir marka var mı clinique fiyat olarak yüksek tabi bir de kötüyse bilemedim

Ben Logona'nın güllü toniğini de beğendim. Cyrene'in Aleo Veralı olanı da. Logona 40-50 Tl arasıdır. Cyrene 19 TL idi.

Sana kullan, kullanma demem, elbette. Olurda benim beğendimi sen beğenmezsin. Ama bir araştır. Clinique gerçekten vasat, kremlerini falan cilt emmiyor. Sanırım Amerika'dan geliyor diye şişiyor bu fiyatlar. Nemlendirici olarak da ben genelde doğal yağ karışımı şeyler tercih ediyorum

önerebilceğin bir marka var mı clinique fiyat olarak yüksek tabi bir de kötüyse bilemedim

Bence Nivea'yi zaten onermis. :1:

CLINIQUE i gecmiste kullandim cok fazla bir farki yok. Simdi temizlik icin sadece sabun kullaniyorum ohh mis. Hem param cebimde kaliyor hem de gayet memnunum. Tonik istiyorsan daha cok meyve ozlu icerigi olan kimyasal maddesi fazla olmayan ve tabi ki hayvanlar uzerinde test yapmayan urunleri oneririm.

temizleme sütü,tonik,nemlendirici hepsini kullandım.5 sene önce 250-300 arası bir fiyata almıştım 3 ürünü.Boş yere çok para harcamışımdır ama en çok buna pişman oldum.Ben bir daha kullanmam siz de kullanmayın :))

makyaj ürünlerinde başarılı bir marka ama cilt bakım ürünlerinde vasat buluyorum geçmişte antiblemish serisini kullanmıştım. Cildine iyi bir nemlendirici, temizleyici bir ürün grubu arıyorsan dermokozmetikten şaşma derim. Eczane ürünü her zaman iyidir. Akne ve sivilce sorunumu neostrata isimli markanın ürünleriyle ve laroche ile çözdüm. artık kozmetik kullanmıyorum.

Ben de 24 yaşımda bir anda suratımı saran sivilceler için clinique anti blemish kullanmıştım. Sivilcelere çok iyi geldi. Ama benim yağlı cildimi kuruttu. Bir daha sivilce problemi yaşamadım. ama diğer ürünleri ortalama.

Bence Nivea'yi zaten onermis. :1:
.

Haşa töbe haşa Nivea'yı önermedim :52: Aynı vasatlıkda diye örnek verdim sadece. Maksat her hangi bir tonik ise en azından parası cebinde kalır diye.

Deneyip önerdiklerim bir önceki postumdadır. Sevgiler , saygılar :42:

Clinigue selective marka olarak satiliyor Türkiyde.standlarinda allerji testinden gecmistir vs yaziyor.
Tum markalar testten geçiyor.yoksa piyasaya surulmesi yasak.
Ama en fazla allerji problemi yasanan marka.cilt ürünleri gerçekten çok başarısız.

Haşa töbe haşa Nivea'yı önermedim :52: Aynı vasatlıkda diye örnek verdim sadece. Maksat her hangi bir tonik ise en azından parası cebinde kalır diye.

Deneyip önerdiklerim bir önceki postumdadır. Sevgiler , saygılar :42:

Haklisin o konuda ama Nivea iyidir be o kadar da kotu degil. Ben zaten normal tonikleri begenmiyorum. Kullandigim tonigin markasi lavera. Postunu okudum dostum. :1:

Haklisin o konuda ama Nivea iyidir be o kadar da kotu degil. Ben zaten normal tonikleri begenmiyorum. Kullandigim tonigin markasi lavera. Postunu okudum dostum. :1:

Ben Nivea'nın bir tek en klasik ürünü, şu mavi kremi varya onu beğeniyorum. Aslında mümkün olduğu kadar en doğalı en iyisi. Shea butter/ Karita yağı mesela el, vücud nemlendiricisi olarak :)

Ben Nivea'nın bir tek en klasik ürünü, şu mavi kremi varya onu beğeniyorum. Aslında mümkün olduğu kadar en doğalı en iyisi. Shea butter/ Karita yağı mesela el, vücud nemlendiricisi olarak :)

Ben nivea nin o meshur kremini hediye olarak aldim. Memnunlarmis. :) Evet bende Shea butter kullaniyorum elim icin. Dogal en iyisi dedigin gibi. :23:

Makyaj temizleme sütunu kullanıyorum .
İdare eder .
BB kreminden memnunum en çok .

yüz temizleme jli tonik ve nemlendiricisini 2 yıl kadar kullandım memnundum hamile kalınca dermokozmetik bi ürüne yöneldim

Back
X