• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clinic Eska Uzak Durulması Gereken Bir Yer

Eskamadurlari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
2
0
1
45
clinic_es_ka.png

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 yıl diş tedavim için gittiğim implant ve üst dişlerimi yaptırdığım Clinic Eska tarafından mağdur edildim.
Dişlerimin yapılış sürecinde kendilerinden hiçbir şekilde fatura almadığım gibi herseferinde beni oyaladılar. En son dişlerim bittiğinde fatura almadığım için 34 bin tllik diş masrafımın 4bin tlsini eksik verdim. Dişlerim daha 1 sene olmadan kırıldı ve parçalandı, bu kadar kötü bir işçiliğe 30 bin tl verdiğime çok üzüldüm. Kendisini aradığımda bana kalan bakiyeyi ödememi söyledi ama bana kesilen tek bir fatura yok hem beni mağdur ediyor hemde vergi tarafında kendini avantajlı konuma getirmek istiyor.
Sizi uyarıyorum arkadaşlar burdaki Dr. Mehmet Akif Eskan sağlığınızı elinizden alıyor ve sadece para odaklı çalışıyor yaptığı işinde kalitesi ortada 1 sene olmadan porselenlerim parçalandı.
Kendileri bana ne koruyucu nede farklı bir uyarıda bulunmadı.Şimdi kendilerini haklı çıkarmak için sizlere koruyucu verdik diyorlar. Şikayetimi hukuki mercilere taşıyacağımı burdan sizlerede bildirmek isterim.
Sakın burası ile işiniz olmasın benden uyarması arkadaşlar

İlgili klinik doktoru sorunumu tamamen çözmesede kısmen yardımcı olmuştur bilginize yinede memnun kalmadığımı bildirmek isterim

Akif hocayı uzun yıllardır tanıyorum. Kendisi çok başarılı bir diş hekimi. Bir yandan da Amerika’da akademik yaşantısına devam ediyor. Öğrenci yetiştiren, ülkemizi başarıyla temsil eden bir diş hekimini bu şekilde karalamanız ne kadar doğru? Mağdur olduğunuzu söylüyorsunuz ancak bir de karşı tarafı dinlemek gerekir.

Kendi ağzınızla parayı eksik ödediğinizi, daha sonra da dişiniz çatlayınca mağdur olduğunuzu itiraf etmişsiniz. Belli ki Akif hoca iyi niyetiyle size taksit taksit diş yapmayı kabul etti, dişler olunca da son taksiti ödemeden gittiniz. Ama o işler öyle olmuyor, siz son taksiti vermeyeceğinizi düşünürken dişinizin çatlaması bütün planlarınızı bozmuş olmalı. Sonra da büyük ihtimal Akif beyi aradınız ama size önce bakiyenizi kapatmanız gerektiğini söyleyince buraya konu açmayı seçtiniz.

Aldığınız kullanıcı adı, buraya klinik logosunu eklemeniz, bunların hepsi ne kadar kötü niyetli ve karalama amaçlı olduğunuzu gösteriyor.

Back
X