- 19 Mart 2019
- 2
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi Eskamadurlari
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 yıl diş tedavim için gittiğim implant ve üst dişlerimi yaptırdığım Clinic Eska tarafından mağdur edildim.
Dişlerimin yapılış sürecinde kendilerinden hiçbir şekilde fatura almadığım gibi herseferinde beni oyaladılar. En son dişlerim bittiğinde fatura almadığım için 34 bin tllik diş masrafımın 4bin tlsini eksik verdim. Dişlerim daha 1 sene olmadan kırıldı ve parçalandı, bu kadar kötü bir işçiliğe 30 bin tl verdiğime çok üzüldüm. Kendisini aradığımda bana kalan bakiyeyi ödememi söyledi ama bana kesilen tek bir fatura yok hem beni mağdur ediyor hemde vergi tarafında kendini avantajlı konuma getirmek istiyor.
Sizi uyarıyorum arkadaşlar burdaki Dr. Mehmet Akif Eskan sağlığınızı elinizden alıyor ve sadece para odaklı çalışıyor yaptığı işinde kalitesi ortada 1 sene olmadan porselenlerim parçalandı.
Kendileri bana ne koruyucu nede farklı bir uyarıda bulunmadı.Şimdi kendilerini haklı çıkarmak için sizlere koruyucu verdik diyorlar. Şikayetimi hukuki mercilere taşıyacağımı burdan sizlerede bildirmek isterim.
Sakın burası ile işiniz olmasın benden uyarması arkadaşlar