Sivilceli Ciltler Clindoxyl kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

biggirlss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
63
0
clindoxyl jel kullanan var mı sivilce için fazla kullanmak zarar veriyo mu bünyeye ben ilk kullandıgımda çok memnun kaldım bi dha aldım sonra ondanda memnun kaldım geçiriyodu yani sivilcelerimi şimdi 3 yada 4. kutusunu kullanıcam ama bu paketler arasnda 1-2 ay hiç ellemiyorum yani biri bitnce hemen peşine kullanmadım biraz zaman geçti şuan bi dha kullanmıyrm yne satın aldım ama acaba merak edyorm böyle aynı ilacı kullanmanın bi zararı olur mu?

clindoxyl jel kullanan var mı sivilce için fazla kullanmak zarar veriyo mu bünyeye ben ilk kullandıgımda çok memnun kaldım bi dha aldım sonra ondanda memnun kaldım geçiriyodu yani sivilcelerimi şimdi 3 yada 4. kutusunu kullanıcam ama bu paketler arasnda 1-2 ay hiç ellemiyorum yani biri bitnce hemen peşine kullanmadım biraz zaman geçti şuan bi dha kullanmıyrm yne satın aldım ama acaba merak edyorm böyle aynı ilacı kullanmanın bi zararı olur mu?

merhaba canım ben de bugün kullanmaya başladım. sana yardımcı olamayacağım ama ben başka bir şey soracağım. şimdi bunu gündüz sürüyorum ama güneşe çıkmamak gerekiyor sanırım. sonra dışarı çıkacağın zaman temizleyebiliyor musun yoksa bi süre kalması mı lazım cildinde ve ne kadar süre kalması lazım sen nasıl kullandın yardımcı olabilir misin?

merhaba canım ben de bugün kullanmaya başladım. sana yardımcı olamayacağım ama ben başka bir şey soracağım. şimdi bunu gündüz sürüyorum ama güneşe çıkmamak gerekiyor sanırım. sonra dışarı çıkacağın zaman temizleyebiliyor musun yoksa bi süre kalması mı lazım cildinde ve ne kadar süre kalması lazım sen nasıl kullandın yardımcı olabilir misin?

Canım doktorum bana bunu gece sürmem için verdi gayette memnunum:)

bende kullandım ve 1 hafta da yüzüm berbat oldu isterseniz foto atabilirim sanki kezzap dökülmüş gibi oldu cildim şuan çok kaşınıyor ve yanıyor bende yan etki yaptığını söyledi cildiyedeki doktor lanet okuyorum bu kreme ama herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi doktor benim cildim hassas olduğu için bu hale geldiğini söyledi. iyileşmenin yollarını arıyorum sokağa bile çıkamıcak hale geldim clindoxyl sagolsun :KK50:

2 senedir bu illeti çekiyorum gitmediğim cildiyeci kalmadı ama sonunda çaresini buldum öncelikle clindoxyl önermiyorum hiç bir yararı yok yan etkisi oldukça fazla ilk kullandığım gün yüzüme ütü basılmış gibi kıpkırmızı izler çıktı bütün gün kaşındı durmadan yüzümü yıkadım buz torbası koydum öyle geçti eğer sivilceleriniz az ise ve iltihaplı değilse kükürtlü sabun öneririm müthiş bi şekilde yüzünüzdeki yağı alır eğer sivilceleriniz sırtınızda da çıkıyorsa antibiyotik tedavisine gerek var demektir ben zoretanin kullandım roaccutane dan bi fakının olmadığı söylemişti doktorum çoooooookkk amaa çooook memnun kaldım tam 6 ay kullandım her ay hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım ilacı kullanmaya başlamadan önce yüzüm mayın tarlası gibiydi şu an biri iki tane kırmızı nokta var o izlerin geçmesi için de differin diye bi jel kullanıyorum. benim gibi sizde kurtulmak istiyorsanız;

1) en iyisinden bir cilt doktoruna gidin
2) cildinize göre bi ilaç yazacaktır
3) cilt ilaçları genelde gece sürülür çünkü cilt ilacı gece daha iyi emer
4) güneşe KESİNLİKLE çıkmayın izi kalır ömür boyu geçmez
5) fazla sürüyim daha çabuk geçsin mantığı tamamen yanlıştır aksine cilt ilacı emmez iyileşme gözlenmez
6) cips kola patates kızartması patlamış mısıra elveda
7) bol bol su ve meyve cildin toksinleri atıp yenilenmesi için birebir
8) mümkün olduğunca yüzünüzü yıkayın kremli sabun (dove gibi) kullanmayın gözenekleri tıkar
9) başınızı koyduğunuz yastığın temiz olmasına bile dikkat edin

BU İŞ SABIR İŞİ ASLA VAZGEÇME !!

Son düzenleme:
Ben bu kremi çözemedim bazen iyi geliyor bazen de cildimi kızartıp kaşındırıyor. Sadece sivilceli bölgeye iyice yedirerek sürmek lazım.

Kizlarr clindoxly tek basina asla hcbiseye yaramiyo yuzum berbatti gormeniz lazmdi o kadar kotuyduki ama smdi purussuz yapmanz gereken clindoxly kullanicaz sabun kullanicaz ( bellisya cok cok iyi gelio ) ve antibiontikle etkilesiyo azitro:)) kesnlkle ise yariyo ama hapi 5 kutu icin sivilceler gecse bile icmeye devam ednn .d kesn cozmm

arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır clindoxly kullanıyorum. okyanus sabunu ile birlikte. bu kremi gece sürmeniz gerekiyor. bendeki sivilceleri yok etti sadece izleri kaldı fakat derim kuru kuru oldu. dökülür gibi yani. tek sorunum bu. çünkü nemlendirici falan hiçbirşey sürmüyorum öyle geziyorum ortalıklarda. oda geçicektir en kısa zamanda diye düşünüyorum. deriyi dökmesi lazım sanırım. :). birde nadixa bunuda verdi bunu gündüz kullanıyorum.

Cok sukur bu krem sayesinde sivilcelerimden kurtuldum.ayrica kullandigim zamanlar cildim hem parliyor hemde nemleniyordu.siyah noktalardanda kurtuluyordum.bende baya kullandim.bi kac ay ara vererek iki ay boyunca kullaniyordum.ama tek basina degil tabi doktor antibiyotik vermisti yaninda.halada tedaviye devam ediyorum ama sivilce bi dadandimi bidaha zor gidiyor.benzamycin falan hersey kullandim ama clindoxyl gibi bana yaramadi.sende kullan iki ay boyunca sonra doktor ne verirse devam edersin..

X