N nrygkhn Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 158 Emoji Skoru 49 Puanlar 18 Yaş 33 16 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygkhn #1 Ben bu banti kullanmaya bgun basladim ama dr bana sol gogsumun arkasina yapistirmami soyledi. Ama hic oraya takanı duymadim. Korkum kalbime zarar verir mi diye lutfen kullananlar yazsin
Ben bu banti kullanmaya bgun basladim ama dr bana sol gogsumun arkasina yapistirmami soyledi. Ama hic oraya takanı duymadim. Korkum kalbime zarar verir mi diye lutfen kullananlar yazsin
G gamer123 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2015 Mesajlar 514 Emoji Skoru 194 Puanlar 53 Yaş 42 17 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygkhn #2 Climare forte mi bahsesttiğin bant? bende göbekte veya bacakta kullanılıyor diye biliyorum yağlı olan bölgelerde..
Climare forte mi bahsesttiğin bant? bende göbekte veya bacakta kullanılıyor diye biliyorum yağlı olan bölgelerde..
N nrygkhn Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 158 Emoji Skoru 49 Puanlar 18 Yaş 33 17 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygkhn #3 Yok climara patch yaziyor. Ama bende icerigini okudum kalca bacak gobek diyor. Ama suan ben gogsumun arkasina taktim bilmiyorum insallah bisi olmaz
Yok climara patch yaziyor. Ama bende icerigini okudum kalca bacak gobek diyor. Ama suan ben gogsumun arkasina taktim bilmiyorum insallah bisi olmaz