Gebeliğe Hazırlık Clife kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrn

🕊
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
438
729
33
Arkadaslar ben bu ay clife kullandim ve sanki yumurtlamami geciktirdi anlayamadim. Ovulasyonumda carsamba esit koyuluk yakaladim fakat 4 gun içinde tam koyuluk olurken olmadi neden acaba insaAllah kötü birsey yoktur. Kullanip sizinde yumurtlamanizda herhangi bir etki gosterdi mi? Yardimci olur musunuz. Simdiden Allah razi olsun

evet bende kist yaptı
oculasyonda tam koyu çizgi yakalayamadım
pişmanım aldıgıma.bol su tüketin diyorlar ama daha ne kadar tüketebilirim ki damacanamı içeyim günde.
doktora gittim kist olmuş.sözde troide de iyi geliyordu. troid değerim 3 iken 6 olmuş.
hepsi hikaye. değerlerinizle oynamayın arkadaslar

Yaa sayfalarinda iyi gelenleri paylaşıyorlar diye bir umut alayım demiştim. Arkadaşımın fsh 23 iken 5e düşmüştü. Benimde ovuda boyle olunca koyuluk olmasi gerekirken olmadi haliylen stres oluyorum. Canim benim sen dereotunu tüket istersen. Çünkü o troide ve torid sonucu guatra cok iyi geliyor insaAllah faydasi olur

Yaaa şu an çok üzgünüm. Ben geçen ay kullandım yumurtlama yakalayamadım adetin bittiği gün başladım adet olana kadar da yaptım test. bu ay da yiyorum macun şu an beni üzdünüz sizde pcos var mı? eğer yoksa yumurtalarınız normal büyüyordur macunda fazla büyütüp kist yapmış olabilir mi?

hayır bende pcos yok değerlerimde gayet iyi cıktı ama c life kullanmıycam artık
üzülün diye değil sizde benım durumuma düşmeyin diye anlattım

Ben de 2 defa kullandım 2sinde de kist oldu kuzenim kullandı kullandığı ay hamile kaldı herkese yaramıyo demek ki

Bence sizde böyle olmasının sebebi pcos olmayışı. Çünkü polikistik over dedikleri yumurtalıkta su kesesi böyle olunca yumurta büyümüyor macun büyümesine yardımcı oluyor. Fakat sizde zaten sorun yok yumurtanız büyüyor macun daha da büyütünce kiste dönüşüyor . Ben de bu ay doktora gideceğim sol tarafımda vardı sağda da görülürse bana da yaramamış demek.
Bizlerde çaresizlikten her gördüğümüzden deniyoruz umut işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…