Clexane iğne kullananlar

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
33
Merhabalar Tekrarlayan düşük yaşayanlar ve sonrasında pıhtılaşma sorunu çıkıp clexane iğne kullananlar var mı ? 3 düşük yaşadım ve MTHFR A1298C heterozigot çıktı. Benim durumum fa olup bu ilacı kullananlar var mı ??

Ben canım bende 3 düşük yaptım ve 4. Ye hamile kalırsam eğer iğne coraspirin folik asit ve progestan kullanacağım

İlacı kullanmaya başladıktan sonra neler yaptınız ekstra yasak bişiy var mıydı ? Mesela şu maydanoz ve nane düşüge neden olabiliyor deniliyor kan sulandirdigi için bu igneyi kullananlara da yasak mı ?

Hepsi şehir efsanesi bilime göre. Ama bir süre maydanoz tüketmemek psikolojiye iyi gelir :)
İğneyi her gece yatmadan evvel karından yapıyorsun,Pıhtılaşmayı engellediği için ,uyurken gebelikteki el kol bacak uyuşmasını yok ederek huzurlu uyumanı sağlıyor.
Ekstra bir şey yok çok normal hayatına devam .
Sadece uzun yolculuklarda tercih edilmemeli bence çünkü kan sulandığı için ,herhangi kazada kanı durdurmakta zorlanılıyor veya bir ameliyat öncesi 3 gün iğne bırakıldıktan sonra ameliyat edilebiliyor.
Allaha emanet yani.

Çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın gerçekten. Uyumadan önce yapmak Mantıklıymis valla kipirdamadan uyurum ben çünkü

Çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın gerçekten. Uyumadan önce yapmak Mantıklıymis valla kipirdamadan uyurum ben çünkü

Zaten doktor öyle önerir.
Rica ederim :)
Hiç korkulacak bir şey değil yani ,çok sıradan hayatına devam edeceksin ..

Zaten doktor öyle önerir.
Rica ederim :)
Hiç korkulacak bir şey değil yani ,çok sıradan hayatına devam edeceksin ..
İnsan ister istemez endişelendiriyor 3 kayıp olunca ki sonuncusu doktor ihmali yüzünden oldu. Burada da yaşayan benden önce tecrübe eden illa ki vardır diye yazdım :))

İnsan ister istemez endişelendiriyor 3 kayıp olunca ki sonuncusu doktor ihmali yüzünden oldu. Burada da yaşayan benden önce tecrübe eden illa ki vardır diye yazdım :))

Allah inşaALLAH önlemlerinle birlikte sana sağlıklı evlat verecek.
Kalbini ferah tut zamanı gelince anne olacaksın.

Bende kullanmistim clexane her gun 1 doz igne yapiyordum kendime. ekstra dikkat etmem icin bisey söylememisti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…