• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Clexane iğne kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
33
Merhabalar Tekrarlayan düşük yaşayanlar ve sonrasında pıhtılaşma sorunu çıkıp clexane iğne kullananlar var mı ? 3 düşük yaşadım ve MTHFR A1298C heterozigot çıktı. Benim durumum fa olup bu ilacı kullananlar var mı ??

Merhabalar Tekrarlayan düşük yaşayanlar ve sonrasında pıhtılaşma sorunu çıkıp clexane iğne kullananlar var mı ? 3 düşük yaşadım ve MTHFR A1298C heterozigot çıktı. Benim durumum fa olup bu ilacı kullananlar var mı ??
Geçmiş olsun öncelikle, allahım bir daha yaşatmasın, bende 3 kürtajdan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu, 4. Hamileliğimde clexane 6000 kullandım 10 haftada kalbi durdu malesef doktor clexan tedavi amaçlı olursa günde iki veya ek olarak aspirin kullanılması gerekir dedi aksi takdirde kalbi durabilirmiş bende olduğu gibi

Geçmiş olsun öncelikle, allahım bir daha yaşatmasın, bende 3 kürtajdan sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu, 4. Hamileliğimde clexane 6000 kullandım 10 haftada kalbi durdu malesef doktor clexan tedavi amaçlı olursa günde iki veya ek olarak aspirin kullanılması gerekir dedi aksi takdirde kalbi durabilirmiş bende olduğu gibi
Neden ek olarak sana aspirin kullanmani söylemedi o zaman

Canım ben devlet hastanesine gidiyorum malesef ,farklı doktorlar oluyo birinin dediği birini tutmuyor
Ayy bu insanlar yaa vallahi çok üzüldüm yaa insan tam umutlandigi zaman yine Bebeğini kaybetmesi çok kötü gerçekten yaşayan bilir yani... bende 3. Bebeğimi doktor ihmali yüzünden kaybettim çok iyi anlıyorum seni

Allahım iyilerle karşılaştırsın diyorum ,Doktora sordum biz denek mi oluyoruz, baştan doğru tedavi yapsanızda bizde bu acıları çekmesek diye anca yüzüme bakıp haklısınız diyor, gelde sinirlenme

Allahım iyilerle karşılaştırsın diyorum ,Doktora sordum biz denek mi oluyoruz, baştan doğru tedavi yapsanızda bizde bu acıları çekmesek diye anca yüzüme bakıp haklısınız diyor, gelde sinirlenme
Vallahi sorma yaa bana da bi sıkıntı yok rahat olabilirsin falan dedi ama iğne kullanmam gerekiyormuş coraspin ile onun yüzümden 3. Düşüğüm gerçekleşti

Back