• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexan ve plesenta yaşayan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sent
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sent

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
2
0
6
34
Bursa
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ismim sinem 5 buçuk hamileyim ilk hamileleiğimde bebeğim karnımda ölmüştü 9 aftalıkken o yüzden 2'cisinde clexan verdi doktor onu kullanıyorum 5 buçuk hamileyken yani daha 3 gün önce plesenta rahim ağzında riskli yatman gerekir dedi böyle bir hamilelik geçiren varmı veya duyan varmı çok korkuyorum bişey olucak diye yardımcı olursanız sevirim :)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ismim sinem 5 buçuk hamileyim ilk hamileleiğimde bebeğim karnımda ölmüştü 9 aftalıkken o yüzden 2'cisinde clexan verdi doktor onu kullanıyorum 5 buçuk hamileyken yani daha 3 gün önce plesenta rahim ağzında riskli yatman gerekir dedi böyle bir hamilelik geçiren varmı veya duyan varmı çok korkuyorum bişey olucak diye yardımcı olursanız sevirim :)

5. buçuk aylık hamilemisin anlamadım canım...benimde kanamam oldu ve plesanta aşağıda dediler ama rahim ağzına kadar inmemiş şükür kanamam duruna kadar yattım sadece tuvalete falan kalktım şuan durdu kanamam ama hareketlerime dikkat ediyorum...senin ki rahim ağzında ise kalkma yat canım 30 haftaya kadar falan dönebilir hastahaneye yakın ol acil kanamam olursa hemen hastaheneye git erken doğum riski yaratıyor bu plesenta nın rahimde olması ...yukarı çıkmazsa sezeryen olursun ama kanaman olabilir dikkat et kendine harektlerine...

Back