cleocin krem kullananlar

Bayanme

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
56
16
27
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim lütfen bu konuda bilginiz varsa cevap verir misiniz 8 aylık evliyim çocuk istiyorum ama yok doktora gittim enfeksiyon var dedi ve bana cleocin krem verdi enfeksiyon dışında bir sorun yok dedi dün yumurtlama günümdü kullandım ama korkuyorum acaba hata mı ettim diye yumurtlamda kullandım diye sizce sorun olur mu? Çocuk sahibi olabilir miyim? Açıkçası zaten çok ağrılı oluyor ilişkim yumurtlama günümde ilişki yaşamak istedim ama eşim ağrı çektiğim için ilacı kullanmam gerektiğini söyledi ne yapacağım bilmiyorum zaten cinsellikte zevkte almıyorum.

Önceliğiniz sağlığınız olsun, zaten enfeksiyon varken gebe kalmak riskli olabilir. Önce tedavinizi tamamlayın. Allah hayırlı zamanda, hayırlı bir evlat nasip etsin

Önceliğiniz sağlığınız olsun, zaten enfeksiyon varken gebe kalmak riskli olabilir. Önce tedavinizi tamamlayın. Allah hayırlı zamanda, hayırlı bir evlat nasip etsin
Teşekkür ederim zaten eşimde onu söyledi Allah'tan iyi bir eşe denk geldim. Ama ben yumurtlama döneminde kullandığım için korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…