- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Bulamadım o markayıInnovita ver bence
Bulamadım o markayı
Bildiğiniz bir yer varsa link atabilir misiniz?Online da var
Şuanda yok maalesefN11 ve hepsiburada da vardi bednde oyle almistm
Siz hangisini kullandınız?ben kullandım clearblue, doğru sonuc veriyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Onu bende kullandım ama artık daha net görmek istiyorumBen o markayı kullanmadım laboquick ovulasyon testi kullandım
ben dijital olanını kullandım 10lu paketti. yumurtlama olunca gülen yüz cıkıyor üstünde. yurtdışından almıştımSiz hangisini kullandınız?
ben Amazon’dan baktım 40 Li paket var ama uygulama çıkartmış Bluetooth’la uygulamaya bağlanıyor merak ettiğim uygulamaya bağlamadan testler işe yarar mı?
çünkü uygulama yok Türkiye’de sanırım
Kullanılır bence. Kendi üstunde göstergesi varBi link atsam bakabilir misiniz?
sizce alsam uygulamaya bağlamadan kullanılabilir mi?
Amazon.com: Clearblue Connected Ovulation Test System Featuring Bluetooth connectivity and Advanced Ovulation Tests with Digital Results, 40 Ovulation Tests: Health & Personal Care
Buy Clearblue Connected Ovulation Test System Featuring Bluetooth connectivity and Advanced Ovulation Tests with Digital Results, 40 Ovulation Tests on Amazon.com ✓ FREE SHIPPING on qualified orderswww.amazon.com
Sabah sipariş vereceğim hemen teşekkür ederimKullanılır bence. Kendi üstunde göstergesi var
Kesinlikle laboquick cok guvenılır bende cok arastırdım ve basarılı sonuc aldımKızlar clearblue ovulasyon testi kullan var mı aranızda?
sipariş vereceğim sormak istediğim sorular var lütfen yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?