Saç Uzatma Yöntemleri Clear şampuan uzatıyor

bende merak ettim şimdi.komili zeytinyağlıda bi ara uzatmıştı benim saçımı

Benimde kocam bu şampuandan kullanıyor .. Hemen banyoya gidip onun şampuanını kullanmaya gidiyorum kızlar bende bir değişiklik olursa haberdar ederim sizden de haber bekliyorum

Canım valla bugün markette gördüm ben clearın mentollü men serisindekini, çok ağırdı gerçekten.Tabi eşin hangi çeşidini kullanıyor bilemem..

bende merak ettim şimdi.komili zeytinyağlıda bi ara uzatmıştı benim saçımı

Benim saçımı felaket dökmüştü.
Kremsizi yok değilmi? kepek için olan dışında?:26:

Benim saçımı felaket dökmüştü.
Kremsizi yok değilmi? kepek için olan dışında?:26:[/QUOTE]

ben kremli şampuan kullanamamki.kremsizdi

Eveeeet. Şampuanımızı değiştirdik, clear aldık.
Fakat '' uzaatıyor'' denildiği eve dönerken aklıma geldi. kuru saçlar için olanını aldım, yıkadım, şimdi kuruyor saçlarım.
Mis gibi koktum

arkadaşlar bahsettiğiniz uzamanlar zaten normal ama hepinize önerebilirim Hc saç bakım kompleksi harika bir ürün tamamen bitkisel ben 1 yıldır kullanıyorum, aşırı saç dökülmem vardı saçlarımı kısacık kestirdim (ki saçlarım belimdeyi) sonra tekrar uzatmaya karar verdim tesadüfen nette karşılaştım bunuda denim dedim ve sonuç harika size canı gönülden öneririm hem dökülmem durdu hemde saçlarım çabuk uzamaya başladı. İşyerinde herkese aldırdım hergün bir ton teşşekür alıyorum.

8 ay da zaten saç uzar kimine iyi gelir kimine gelmez mesela ben bu ay proteini çok yemişimdir bu ay çok uzamıştır saçım sadece sürdüğünüz veya kullandıgınız ürünlere bakmayın senin çabuk uzatır benim döker mesela yani herkezde aynı etkiyi göstermez

a
bunun biraz doğruluk payı var bende sadece kendi şampuanımı
kullandığımda saçlarım daha yavaş uzuyor ben ilk önce
clear men ile yıkadığımda çok daha hızlı uzuyor hatta
kendi şampuanımı kullanırken saçlarım yerinde sayıyor
nezaman kullanmaya ara vermişsem tekrar kullanmaya
başladığımda aniden uzuyor fakat ben men erkek serilerinde
görüyorum bunu hatta sadece clear değil headen shouder
ondada aynı durumu gördüm ben sanırım freshli olduğu
için saç köklerini açıyor diye düşünüyorum
kullandığımda saç diplerimde ferahlama hissediyorum
tabi doğrusunu tam bilemiyorum

gerçeklik payı olabilir..
İÇERİĞİnde E ,C B6 VİTAMİNLERİ , PANTENOL, LİPİTLER,ÇİNKO VE SODYUM MİNERALLERİ,AMİNO ASİTLER VAR

Hiiiiçççç sevmediğim şampuan markasından birtanesi Clear
güzel kokmasına kokuyor ama saçımı saman gibi yapıyor..

Son düzenleme:
1.şişeyi yarıladım şuan. diğer alcağım 2 şişe bitince görcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…