Saç Uzatma Yöntemleri Clear şampuan uzatıyor

çok ilginç geldi bana normal bir şampuanın saç uzatması :) denesek mi acaba? şampuanım da bitmek üzere :) hiç de kullanmadım clear?????

çok ilginç geldi bana normal bir şampuanın saç uzatması :) denesek mi acaba? şampuanım da bitmek üzere :) hiç de kullanmadım clear?????

İlginçliği bıraktım ,, inandırıcı değil bence.
Bitkisel olsa, neyse.
Bende hiç kullanmamıştım, haftaya şampuanım bitince alacağım bakalım.

öhöhm öhöhm :) son 1 senedir clear kullanan biri olarak yazyaım en iyisi :)

ben eşime almıştım saçı çok kepek oluyor diye...benıdme vardı azbucuk kepek sorunum tamamen gecti

benım saçlarım normalde cok uzar...yanı uzatıyo diyemem bence uzatma etkısı yok hatta şöle sölim

sçalarım eskısıne göre daha az uzuyo su an ama bu şampuandan kayunaklı değildir sanmıyorum yanı

bence ne uzatır ne uzamasını engeller ama gözeneklerı açtıgı kesın mentollusu fln ıyı bence :)

erkeksi de kokmuyorum temız temız kokuo öle agır erkek parfumu gibi felan değil...en az 1 senedir

kullanıyorum evlıyım öle bişi olsa kocişim sölerdi :)

Son düzenleme:

Clear Men'den bahsediyoruz.
Normal mentollü olanından değil.
Çünkü normalini ben de kullanıyorum.
Ama erkek serisi ağır kokuyor.

Clear Men'den bahsediyoruz.
Normal mentollü olanından değil.
Çünkü normalini ben de kullanıyorum.
Ama erkek serisi ağır kokuyor.

tamam

ben de clear men den bahsedıyorum hoş başka var mı bilmiyorum

dediğim gibi zaten tavsiye üzerine eşim için almıştım o kullansın dıe

sonra memnun kalınca ben de kullanmaya başladım :) erkek için konusu gecmıs die belirtme geregı hıssetmedım :)

Son düzenleme:

Erkek serisinin 2.3 tane farklı şampuanı var.
Abimin kullandığı çok erkeksi kokuyordu ama diğerleri nasıldır bilemem.

Mentollüsünü alacağım bende.
mentollü olanının kokusu kalıcı mı peki.
Şu men serisindeki.

Son düzenleme:
Bugün clear komple bakım 2'si bi arada aldım bakalım sonuçları yazarım

clearin saçıma hediye ettiği tek şey yoğun dökülme oldu,
hatta clear kullandıktan sonra 2-3 yıl boyunca kozmetik şampuan kullanamadım, medikal şampuan kullanmak zorunda kaldım.
clear dendi mi şööööyle uzunca bi düşünürüm.
not: bu benim tecrübem benim fikrimdir.

Ben kullanmaya başladığımdan beri dökülmede baya bi azalma gördüm ama uzatma hakkında şuan bişey diyemiyorum pek faydası olmadı gibi

Benimde kocam bu şampuandan kullanıyor .. Hemen banyoya gidip onun şampuanını kullanmaya gidiyorum kızlar bende bir değişiklik olursa haberdar ederim sizden de haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…