Saç Uzatma Yöntemleri Clear şampuan uzatıyor

sweetler

sen=ben demek
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
306
0
116
İstanbul
benim saçlarım zor uzayan cinstendi lakin 7-8 aydır clear kullanıyorum acayip farklı uzuyo
saçıma gölge yaptırmıştım ordanda anladımki fark var uzamasında hiç çözüm bulamayanlar bide bunu deneyin
zaten saçıma en iyi gidende bu şampuan

şampuanın bu konuda bi etkisi olacağını hiç sanmıyorum açıkçası..farklı bişey iyi gelmiş olmasın sana cnm???

son 8-9 ay içerisinde hiç saç kestirdin mi tatlım..

tabi tabi iki kez şimdi yine uzun şaçımı ilkinde baya kısaltmıştım üstelik

deneyin derim benim kullandığım clear komple bakım normal saç va derisi için besleyici bakım beyaz olan bide mavi si var sport men diye arada onuda kullanıyom

şampuanı bilemem ama bende röfle yapınca saçlarım çok çabuk uzuyor gibi geliyor belkide boyadan sonra saçların ne kadar uzadığını görüyoruz ondanmı dır acep dicem ama ben saçlarım yavaş uzar diyorum hep röfle yapıyorum bi bakıyorum 2 -3 ayda saçlarım dipler nerdeyse 3-4 parmak uzamış halde oluyor garippp

2-3 ayda 3-4 parmak uzamasi normal zaten canim ya, hani yavasta denmez güzel uzuyormus ama cok cok hizli uzamista denmez. gayet normal standartlarda uzuyormus sacin, o kadar uzamayanlarda var tabi.. masallah diyelim.

bende o şampuanı kullanıyorum ve hiç bakım yapmıyorum ayda enaz 5 cm uzuyor saçım belimdeydi hamileyken doğumdan sonra asker traşı gibi kısacık yaptım şimdi kulak altıma kadar uzadı

bende o şampuanı kullanıyorum ve hiç bakım yapmıyorum ayda enaz 5 cm uzuyor saçım belimdeydi hamileyken doğumdan sonra asker traşı gibi kısacık yaptım şimdi kulak altıma kadar uzadı

oncelikle hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun bebegini..
dogum yapali kac ay oldu da o kadar kisayken kulak altina indi ?

bu clear ın saç köklerini uyarıcı özelliği var mı? şampuanın üzerinde buna benzer birşey yazıyormu?

bu clear ın saç köklerini uyarıcı özelliği var mı? şampuanın üzerinde buna benzer birşey yazıyormu?

cnm bilmiyorum ama ben cok pahali sac köklerini uyarici sampuanlari da cok denedim ama onlar bile uzatmadi.. siradan bir sampuan nasil uzatcakmis sasirdim dogrusu :)

cnm bilmiyorum ama ben cok pahali sac köklerini uyarici sampuanlari da cok denedim ama onlar bile uzatmadi.. siradan bir sampuan nasil uzatcakmis sasirdim dogrusu :)

canım kepek şampuanı ya.belki bilemediğimiz bir madde uzamaya da yardımcı oluyordur.restorex şampuan da bakır elementi var.saçın hızlı uzamasını sağlıyormuş.geçen sene kullanmıştım.ama hiç dikkat etmemiştim.belki onun da faydası oluyordur...

peki bu şampuan türlerinden hangisini kullanıyorsun canım sen clear normal şaçlar için mi hangisini kullandın bende alicam da

bence de böyle bir şey var.arkadaşımın saçları belini biraz geçiyodu ve clear kullanıyodu.vuruk ezik çarık çürük olmasına rağmen hemen uzuyodu.allah inandırsın komik gelebilir ama o kadar takmıştım ki gece rüyama ak sakallı dede girip clear al demişti tüm marketleri dolaşmıştım 1 tane bile bulamamıştım.Ama denemedim.Şu an gliss kullnıyorum

bir arkadaş tam ismini sormuş yazayım internette resmi de var bakabilir
CLEAR KOMPLE BAKIM beyaz olan ve CLEAR MEN SPORTİVE İKİSİ BİR PAKETTİ ALDIĞIM 750 ML OLANLARDANdı

deneyin sonucu paylaşın

sanırım annem şimdi gidip alırsam çığlık atıcak sarımsaklı şampuan içine sirke ve bal dökülmüş şampuan :) bunları arka arkaya yapıyrm arada birde barcelino sürüyorum yok lahana yağıydu bilmem ne derken :) ama bende denicem bitsin bu şampuanlarda

arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu şampuanı 4 hafta önce şaçlarımı boyatmıştım dipleri geldi 2buçuk cm kadar belki bazı arkadaşlara göre normal olabilir ama benim saçım çok geç uzar normalde paylaşmak istedim sizlerle

Eski bir konu.. Clear şampuanı araştırırken buldum. sanırım mentollüsü falan gözenekleri açtğından uzama kolaylaşıyor.
..

Şu clear men'ler erkeksi mi kokuyor, çokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…