- 17 Haziran 2021
- 183
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Kuruma cizgisi degil dimi yani kuruma çizgisi ya gri diyolar yada beyaz renksiz olir diyolar ama benim testler bildigin mavi belirgin bi sekilde ciktiKizlar ben 3 tane test yaptim ikisi gun icinde 1 er gun araliklarla yaptim 1 taneside bu sabah yaptigim ucundede sonradan ulusan silik cizgiler gordum ama belirgin bi sekilde acaba basina boyle gelen varmi sonradan silik gorup hafifte olsa cizgilerin koyulasmasi ve bu testler bilinen marka yanilma payi ola bilirmi ola bilir tabiki sonucta insan icadiama daha onceleri yapardim testleri 1 gun atmadan bekleyip hic bisey silikte olsa gormezdim cizgi.
23 eylul yumurtlama gunumdu koruma cizgisi olsa ozaman insanlar hep yanilir hamilelik var diye dedigim gibi onceleride cok kullandim bunlardan ama hic boyle olmazdi sizce hamilelik varmidir kan testi yapmayi cok istiyorum ama yurtdisinda yasadigim icin bu o kadar kolay olmuyor maalesef tam emin olup oyle gitmek istiyorum kukurudukca test silik cizgiler daha cok belirginlesiyor resimde pek gorunmuyor ama cok silik degil aslinda cizgiler baya elime aldigimda gorunuyor
Kimse yokmu kizlar bakcakKizlar ben 3 tane test yaptim ikisi gun icinde 1 er gun araliklarla yaptim 1 taneside bu sabah yaptigim ucundede sonradan ulusan silik cizgiler gordum ama belirgin bi sekilde acaba basina boyle gelen varmi sonradan silik gorup hafifte olsa cizgilerin koyulasmasi ve bu testler bilinen marka yanilma payi ola bilirmi ola bilir tabiki sonucta insan icadiama daha onceleri yapardim testleri 1 gun atmadan bekleyip hic bisey silikte olsa gormezdim cizgi.
23 eylul yumurtlama gunumdu koruma cizgisi olsa ozaman insanlar hep yanilir hamilelik var diye dedigim gibi onceleride cok kullandim bunlardan ama hic boyle olmazdi sizce hamilelik varmidir kan testi yapmayi cok istiyorum ama yurtdisinda yasadigim icin bu o kadar kolay olmuyor maalesef tam emin olup oyle gitmek istiyorum kukurudukca test silik cizgiler daha cok belirginlesiyor resimde pek gorunmuyor ama cok silik degil aslinda cizgiler baya elime aldigimda gorunuyor
Ilk 5 dkka golge gibi gorundu dakika gectikce belirginlestiİlk 5 dk da çıkan sonuç önemli iki gün sonra tekrar test yapın
Iki gün sonra tekrar yap daha net sonuç alırsınız hafif ikinci çizgi var hakkınızda hayırlısı olsunIlk 5 dkka golge gibi gorundu dakika gectikce belirginlesti
Yaa icim icimi yedi biliyomusun bugunIki gün sonra tekrar yap daha net sonuç alırsınız hafif ikinci çizgi var hakkınızda hayırlısı olsun
Rica ederim cnm adettine yakın bir kaç gün önce yaparsan daha iyi sonuç alırsın erken yapmışsın galibaYaa icim icimi yedi biliyomusun bugun
Cok konu actim dedim kizlar ya kizcak ikide bir post aciyosun diye ama napayim tecrube yasayan kisilerin tahmin uretmesi dahi gercekten bi yol gosteriyor sana cok tsk ederim cevap icin Rabbim bu sefer yaniltmasin ins cok negatiflerle karsilastigim icin
Cok tsk ederimRica ederim cnm adettine yakın bir kaç gün önce yaparsan daha iyi sonuç alırsın erken yapmışsın galiba
Maşallah canım var gibi duruyo ben 3 undede gördüm çizgiyiKizlar ben 3 tane test yaptim ikisi gun icinde 1 er gun araliklarla yaptim 1 taneside bu sabah yaptigim ucundede sonradan ulusan silik cizgiler gordum ama belirgin bi sekilde acaba basina boyle gelen varmi sonradan silik gorup hafifte olsa cizgilerin koyulasmasi ve bu testler bilinen marka yanilma payi ola bilirmi ola bilir tabiki sonucta insan icadiama daha onceleri yapardim testleri 1 gun atmadan bekleyip hic bisey silikte olsa gormezdim cizgi.
Adetine kaç gün varKizlar ben 3 tane test yaptim ikisi gun icinde 1 er gun araliklarla yaptim 1 taneside bu sabah yaptigim ucundede sonradan ulusan silik cizgiler gordum ama belirgin bi sekilde acaba basina boyle gelen varmi sonradan silik gorup hafifte olsa cizgilerin koyulasmasi ve bu testler bilinen marka yanilma payi ola bilirmi ola bilir tabiki sonucta insan icadiama daha onceleri yapardim testleri 1 gun atmadan bekleyip hic bisey silikte olsa gormezdim cizgi.
Adetim gectiAdetine kaç gün var
Ins canimMaşallah canım var gibi duruyo ben 3 undede gördüm çizgiyiİnşallah vardır. Elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrar yap
Varsa gene çıkar ztn canım bekleme yap bence sonrada kan verIns canimpazar gunu yapayim diyorum 2 gun gecmis olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?