Lazer Epilasyon Clean lite

Merhaba,

Ben bu sistemle epilasyona başladım tüm vücut hiç bir şey hissetmedim kesinlikle.

Hatta işe yarayacak mı merak ediyorum hala. Korkuyorum ise yaramazsa diye.

Ben de aynı cihazla lazere gidiyorum 5 seans oldu ama bacaklarımda hiç azalma yok sende durum ne IPL lazer yazıyor netten baktığımda clean lite için ama bana diode lazer IPL değil demişlerdi

Bilmiyorum, bende aksine çok işe yaradı, gerçekten çok memnunum hem koku vs olmadı ve3 seansta kol altlarım bitti, bana buz başlık diode dediler ben çok bakmadim aldım. Acı çekmiyorum ve gercekten ise yaradığını düşünüyorum. Hatta kollarımın tüyleri çok ince olduğu için lazer görmez demişlerdi onlar bile döküldü.

12 seans satın aldım artacak gibi, belime enseme göbeğime falan yaptıracağım artanlari.

Ben arastirdigimda diode utuleme yazıyordu kendi sitesinde de öyle yazıyor, ilk olduğu sonucuna nasıl varıldı anlamadım.
Şimdi tekrar baktım acaba yanlis mi hatırlıyorum diye. Ama İngilizce falan araştırırsanız bir makine hem laser hem ipl olamaz, ipl için lazer benzeri diye bahsediyorlar. Teknisyen değilim ama lazer makinesi diye diye satılıyorsa IPL olması saçma olur.

Maalesef IPL canım kandırıldık yoğun ışık saçılımı varsa etrafa tüm odayı kapliyorsa makineden çıkan ışık o cihaz IPL dir paramız boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…