Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben clean&clear ile ilgili pek memnuniyet duymadım bu zamana kadar açıkçası kullananlar hep kötünün iyisi dedi:sinifsinif: ama tabi herkeste aynı olacak değil sende belki iyi olur herkesin cildi aynı tepkiyi vermeyebilir yani. umarım aldığına değer...
Clean&Clear'ın parlama karşıtı yüz temizleme jelini ve peelingini aldım. Kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra sivilce çıkarmaya başladı. Hiç tavsiye etmem.
Tavsiye etmiyorum sivilce yaptı resmen ! Aynen bende senin gibi satın aldım bugun sabahleyin denedim sivilcelerim coğaldı ya ne yapıcam bilemiyorum :18: Başkalarınada kesinlikle tavsiye etmiyorum yararınıda göremedim ürünün.
jellere dünya kadar para döküyorsunuz ama bir işe yaramıyor eczaneye gidin 32 liralık bi sabun var adı black mud soap (siyah çamur sabunu) internetten araştırın isterseniz onu kullanın ph dengeler yağ oranını felan siyah noktalara bire bir işte biraz pahalı ama değer