Sivilceli Ciltler clean clear sıyah nokta gıderıcı peelıng

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Malesef gerçek arkadaşım.En azından benimkilere bi etkisi olmadı.Üstünde sürünce hemen masaj yaparak çıkarın yazıyo ben bekletmeme rağmen bişey yapmıyodu.Hafif bi temizliyo gibi oluyo ama siyah noktalar olduğu gibi duruyo.Zaten o inatçı şeyleri ordan çıkarmak için heralde tuzruhu falan lazım.Oda toptan burnumu yok eder heralde-tatlicadiarzu-

Malesef gerçek arkadaşım.En azından benimkilere bi etkisi olmadı.Üstünde sürünce hemen masaj yaparak çıkarın yazıyo ben bekletmeme rağmen bişey yapmıyodu.Hafif bi temizliyo gibi oluyo ama siyah noktalar olduğu gibi duruyo.Zaten o inatçı şeyleri ordan çıkarmak için heralde tuzruhu falan lazım.Oda toptan burnumu yok eder heralde-tatlicadiarzu-

tüh ya indirimde diye 3 tane almıştım :çok üzgünüm:

clean clear hiçbir işe yaramıyor burnumda o kadar siyah nokta vardı kiiiii herşeyi denedim sonunda çözümü buldm mirmirmirmir

tüh yaaa:çok üzgünüm:

ben nemlendiricisi ve toniginden vakti zamanında kullanmıstım şikayetci olmadım ama aman aman bişey de degildi. ortalama yani...

X