Cilt Bakımı Ürünleri Clean Clear peeling özellikli yüz temizleme jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Benescape

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
88
0
clean-clear-peeling-ozellikli-yuz-temizleme-jeli İnternetten satın almayı düşünüyorum yaşım 17dir ve cildim karmadır sizce kullanmalımıyımdır ablalarım ? :)

Ürün tanıtımı şöyle;
CLEAN&CLEARPEELING ÖZELLİKLİ YÜZ TEMİZLEME JELİ ? 150 ml Temiz, pürüzsüz, güzel bir cilt için Clean & Clear® Peeling Özellikli Yüz Temizleme Jeli, içerdiği mikro tanecikler sayesinde, gözenekleri tıkayarak siyah nokta oluşumuna neden olan kiri, yağı ve ölü cilt hücrelerini temizler. Peeling özelliği ile cildinizi pürüzsüz ve berrak yapar. Kullanımı: Islak yüze masaj yaparak köpürtün. Bol suyla durulayın.

Teşekkürler..

Güzelim daha yaşın da küçük cildin de çok problem yoktur.Bence hiç hazır ürünleri kullanma.Forumdaki evde yapılan cilt maskeleri bölümünde dünya kadar maske var.Onlardan yap bence.Hem paran yanına kalır hem de doğal bakım olur.Ben bugüne kadar hazır ürünler kullanmadım.
Ama dediğin üründen ablam almıştı hiç bi faydası olmadı bikaç kez kullandım sadece.
Yüzünü sabahları temizlemek yıka.Gül suyu kullan ve forumdaki maskeleri takip et.
Ben beyaz tenliyim ve dışarı çıkarken yazın bile güneş kremi falan kullanmıyorum.
Sadece sabahları kullandığım bi sabun var onunla yıkıyorum.Gül suyuyla siliyorum o da hergün değil.
Ama buna rağmen cildim çok iyi.Leke falan oluşmadı.Bikaç tane benim var sonradan oluşan o kadar.
Ayrıca en en önemli şey beslenmedir.İyi beslenmezsen dışardan ne sürersen sür işe yaramaz.

Anlıyorum canım,Ama sonuçta yüz yıkama jeli kullanım yaşı yoktur diye düşünüyorum ben...Alma amacım peeling yapması ve prüssüzlük vermesinden dolayı olacak...Başka kullanan birileri varmı acaba :KK70:

X