Cilt Bakımı Ürünleri Clean & Clear ile Siyah Noktalara Veda Edin...!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
M

MeDuSa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MeDuSa
Kızlar bu ürün muhteşem bişey
asla inanmazdım böyle şeylerin siyah noktaları gidereceğine ama ilk kullanmada bile çok fark ediyor
Kesinlikle denemelisiniz
Hep birlikte siyah noktalara veda edelim :teytey:

CLEAN CLEAR Siyah nokta Temizleyici:
GÜNLÜK PEELING ıÇıN KREM JEL
Gözenekleri açmak ve siyah noktaları ortadan kaldırmak için için iki şekilde çalışır: ilk adımda, doğal jojobadan yapılmış küçük mavi tanecikler cildi yumuşakça soyarak ciltte hapsolmuş siyah nokta oluşturan kiri, yağı ve cansız hücreleri temizler.ıkinci adımda, içerdiği siyah noktalarla savaşan özel bir madde siyah noktaların oluşumunu önler.Kremsi formülü sayesinde cildi aşırı derecede kurutmadan hergün kullanım için uygundur.
CLEAN CLEAR Cildinizle ilgili nasıl sorunlar yaşadığınızı ve bunun sizi nasıl etkilediğini biliyor.ışte bu nedenle tüm dünyada GENÇ KIZLAR CLEAN CLEARa GÜVENıYOR

• Konu Sahibi MeDuSa
Ben kullanmıştım kuzum ama genel olarak hiçbir Clean&Clear ürününü beğenmedim, memnun kalamadım...(

Ama sen beğendiysen çok sevindim tabii =)

• Konu Sahibi MeDuSa
Ben kullanmıştım kuzum ama genel olarak hiçbir Clean&Clear ürününü beğenmedim, memnun kalamadım...(

Ama sen beğendiysen çok sevindim tabii =)

Cnm bana çok iyi geldi bütün siyah noktalar iki günde gitti resmen yaaa :dance:

Cilt tipinden kaynaklanmış olabilir gamyoncuiremsu

Zaten her ürün herkese ii gelmiyo a.s

• Konu Sahibi MeDuSa
Evet canım, iyi gelmesine çok sevindim =)

• Konu Sahibi MeDuSa
Cnm bana çok iyi geldi bütün siyah noktalar iki günde gitti resmen yaaa :dance:

Cilt tipinden kaynaklanmış olabilir gamyoncuiremsu

Zaten her ürün herkese ii gelmiyo a.s

senin cilt tipin nedir. ayrıca cildi hemde temizliyormu bu ürün yani günlük mü kullanıyorsun

• Konu Sahibi MeDuSa
senin cilt tipin nedir. ayrıca cildi hemde temizliyormu bu ürün yani günlük mü kullanıyorsun

Benim cildim karma canım günde bir kere yapıyorsun ölü deriyi atıyor,cildi temizliyor ve siyah noktaları temizliyor
ve üründen sonra mutlaka nemlendirici kullanmak gerekiyor :CüvCüv:

• Konu Sahibi MeDuSa
Benim cildim karma canım günde bir kere yapıyorsun ölü deriyi atıyor,cildi temizliyor ve siyah noktaları temizliyor
ve üründen sonra mutlaka nemlendirici kullanmak gerekiyor :CüvCüv:

tamam canım teşekkürler benim cildimde karma bi ara bi deneyim bari

• Konu Sahibi MeDuSa
Yıllar önce ilk çıktığında almıştım hiç memnun kalmamıştım. Geçen hafta yeni çıkarn ürünü aldım bir daha deniyeyim dedim ama maalesef... 2 gün kullandım ve sonuç siyah notlarım arttı cildimde kaşıntı yaptı... bu marka bana yaramıyor

bunu bende kullandım ilk bir hafta siyah noktalarım arttı ama çok düzenli kullandım sonra tek bir siyah nokta yok ve de çok memnun kaldım cilt önce dışarı atarmış bu kirleri sonra düzene girermiş yani düzenli kullanırsanız ve cilt tipine göre olanı alırsanız iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…