• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çkb takımı önerisi olan var mı arkadaşlar?

kycno

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
163
Merhaba arkadaşlar

Benim yardımlarınıza ihtiyacım var :26:

Çeyiz almaya ilk başladığımda büyük parçaları birlikte aldığım için ve o zamanlar ne iyidir ne kötüdür pek bir fikrim olmadığı için misafir için kullanacağım çatal kaşık bıçak takımı schafer'dan almıştım ama buradaki yorumları okuyunca bunları günlüğe kullanmayı ve misafir için ayrı bir takım almayı düşündüm :31:

Jumbonun fiyatı çok astronomik, o kadar parayı şuan için vermem pek mümkün değil. Hisar'ı da çok övüyorlar ama onlar da yine 400 - 500 tl nin üzerinde.

Korkmaz'ın çeliği için çok iyi yorumlar okudum. Nehir için de iyi diyorlar.

Çok kafam karıştı :5:

Fiyat aralığı olarak en en fazla 300 tl.lik bir şey için bütçemi zorlayabilirim.

Diğer bir mesele de,

Şimdi bu schaferları günlüğe kullanıcam, bunların içinde de servis takımı var, ben bunları misafir için kullanırım diye bir de günlüğe başka bir çelik markasından servis seti daha aldım; spatulası, kepçesi, kaşığı vs hepsi mevcut yani.

Misafir için alacağım çkb takımını 89 prça almama gerek yok gibi geliyor. Bir de o takımın içinden servis seti çıkacak. Ne gerek var diyorum zaten bir schaferların içinde bir de benim günlük için aldığım servis seti var, 3.sü fazla olur diye 2 takım 6 kişilik mi alsam diyorum?

2 adet 6kişilik takımları tatlı çatalı kaşığı vs içinde olanlardan mı almalıyım yoksa sadece kaşık çatal bıçak üçlüsünden oluşan 18 prçalık takımlardan mı 2 takım almalıyım?

Umarım derdimi izah edebilmişimdir canlar :26:

Mart ayına kadar mühletim var, Martta şu çkb olayını kapamak istiyorum.

Misafir yemek takımımı ve shafer çkb takımını ekliyorum. Yemek takımıma uygun marka ve modellerde neleri önerirsiniz?

Şimdiden çok teşekkürler

Eklentiler

• $Karaca misafir yemek takýmým.jpeg
    $Karaca misafir yemek takýmým.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 339
  • $Schafer-Catal-Kasik-Bicak-Takimi- 90 prç.jpg
    $Schafer-Catal-Kasik-Bicak-Takimi- 90 prç.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 310
Son düzenleme:
Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu :25:Yardımcı olun bana :5:

Bence aldığının iyi olmadığını düşünüyorsan onu misafir için kullan. Çünkü misafir için çok yoğun kullanmayacaksın o yüzden de dayanıklılık çok şart olmaz. Eğer günlüğe kullanmaya kalkarsan, onlar hemen bozulur. Senin de canın sıkılır yok yere. Hazır elinde varken ben onları misafirlik kullan derim.
Günlük içinse Korkmaz tercih edebilirsin. Ben Korkmaz aldım günlük için

Teşekkürler canım,

Ben de nihayetinde aynı kararı aldım, schaferlar misafirliğe kalıcak, günlüğe ya korkmaz ya da nehir alıcam inşallah :34:

Özlemcim bence biraz araştır. YKM'den hisarin kutusuz ve servis setsiz 84 parça çkb takımını 350 liraya almıştım sade kalın olmayan bir modeldi çok içime sinerek aldım. Daha sonra bana da misafir yemek takımından hediye Camino marka takım hediye ettiler ama daha kalın günlük kullanımda ağır olabilecek gibi. Ondan misafire ağır olanı ayırıp günlüğe hisarı kullanacağım valla:) Sana da çok tavsiye ederim çok katlı mağazalarda böyle kampanyalar çıkabiliyor daha uyguna bile bulabilirsin Korkmaz veya Nehirde de ;)

özlem merhaba bende üsteki yoruma katılıyorum schafer ı günlük kullan kendine daha sağlıklı kullanışlı bir ürün al bu hisarda olabilir daha uygun istiyorsan korkmazda olabilir ama illa alacağım diye indirim olmaksızın alma bu konuda ben çok hassasım:)yine üstte bi arkadaşın bahsettiği gibi büyük mağazaları takip et bende boyner netten korkmaz pergeyi 236tl ye almıştım ha kaba biraz böyle zarif denemez ama en azından sade ve şık en önemlisi çeliği güven verdi bana günlük takım içinde önemli olan bu.güzel günlerde kullan.

özlemcim hala almadıysan camino bakabilirsin eminönünden 300 tl civarına çok güzel modelleri var haftasonu davetiye vs işlerini halledince cekip foto da koycam

Back