- Konu Sahibi Moonlight25
-
bu kalıcılık meselesi için şöyle birşey okudum :
teni kuru olanlarda koku daha çabuk uçuyormuş,daha yağlı bir cilt tipiniz varsa,koku çok ama çok daha kalıcı oluyormuş,ne kadar doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim :)
kokuyu çok merak ediyorum,deneyeceğim bugün ^^
Evet bende bunu duymustum cnm ve bence kesinlikle dogru. Neden dersen cok kuru bir cilt yapim var ve parfüm
hemen ucup gidiyor. Parfümün daha kalici olmasi icin Parfümü set halinde (banyo jeli+ vucut losyonu)kullanmayi öneriyorlar.
Ama onlarda extra masraf. Kokusuz bir Kremle cildini nemlendirdikten sonra kullandiginda da kalici oluyormus.
Tam hatirlamiyorum ama kanimca bebek yagida ayni görevi görür.
Ama bazi kisiler parfümleri beyaz ten, esmer ten kokusu diye ayiriyor ya ben bunu hic anlamiyorum.
Hani cildin kuruysa parfüm cildin tarafindan emilir. Fazla kalici olmaz. Buna ok cokta mantikli.
Ama beyaz ten esmer ten bunu mantikli bulmuyorum. Kim bilir belki bununda bir mantikli aciklamasi vardir :))
Bu arada parfümü begenicekmisin cok merak ediyorum yorumlarini dört gözle bekliyorum :)))
ten rengine göre kokunun uçmasını mı diyorsun canım? bende anlamıyorum onun mantığını
bu arada az önce eve girdim gittim denedim !!
dior addict : bayan biraz fazla sıktı bana ,ağır bir koku çok az sıkarsam hoşuma gidebilir gibi ama hep kullanabileeğim birşey değil benim için
escada magnetism :hoş bir koku ama uçtu gitti nerdeyse
ve tabi kii euphoria : aman tanrım !!!! hiç beklemiyordum bu kadar inanılmaz bir koku. İlk sıktıklarında hissettiğim çok farklıydı ama . Çok ağır çirkin geldi ilk başta,hatta dedimki yazık bu muymuş koku ,sonra birşey oldu,20-30 saniye sonra sıktırdığım kokunun bu olduğuna inanamadım,çok orjinal ve farklı bir koku bence,benzeri diyebileceğim birşey daha önce denemedim. Şu an ise koku tam oturdu,bütünleşti tenimle ve koklamadan duramıyorum kendimi
ayrıca babam ve erkek kardeşim resmen bayıldı kokuya ,henüz almadığımı söyleyince kesinlikle almalısın dediler ,beğenmeselerdi bile zaten bu olacaktı alacağım ikinci parfüm
çok mutluyum ya
koku bende şöyle bir şey çağrıştırdı hanım hanımcık bir koku alıyorsun havada ve koklamaktan vazgeçemiyorsun ve 2-3 saniye daha kokladığında bir anda maskesini ve ceketini atıp kırmızı seksi elbisesiyle karşında duruyor ve seni çağırıyor hahaha
umarım garip gelmez yorumum
dört dörtlük bir parfüm , farkedilir ama rahatsız etmeyen bir koku , kadınsı , çekici ve klas ama fazla yaygın, fazla bilindikkalıcı mı, evet
Uploaded with ImageShack.us
Selam kizlar dün gezip parfüm arayislarima devam ederken, dikkatimi birsey cekti.
Dior hypnotic poisen veya chopard wish gibi cok kullanilan parfümler icin acilan konulara katilim, paylasim cok olmus.
Son zamanlarda CK Euphoria karsima cok cikar oldu.
Cok kullanani var biliyorum ve bu yüzden bu konuyu acmak istedim.
Özelikle birsey dikkatimi cekti kullananlarin belkide yarisi koku icin kalici degil yorumunda bulunurken , diyer yarisi cok kalici demis.
Kullanan arkadaslardan rica ediyorum, parfümün kokusunu, bir kac saat sonra cildinizde gösterdigi degisimi
ve ayni zamanda sevgiliniz, esiniz ve yakin cevreniz tarafindna aldiginiz tepkileri paylasabilrimisiniz?
işyerimdeki bi arkdasım kullanıodu çok hoşuma gitmiş ve sormuştum aldım kullandım bende iğrenç koktuve çok ağır geldi basım ağırıdı ama onda muhteşem kokuyordu:)
yorumun icin tsk ederim cnm
kullananlarin yarisi nerdeyse kalici degil yazmis.
Oysa marka tarafindan baya kalici oldugu söyleniyor.
Peki icerik olarak sen kokladiginda hangi koku ailesiden dersin.Cokmu ciceksi? yada hicmi alamiyorsun cicek kokularini?
Herkesin zevki elbette farklıdır ama yine de bu parfümü beğenipte kullananları anlamıyorum :S O kadar ağır bi parfümki. Resmen baharatların içine girmiş çıkmış. Kokusu burnuma yaklaştığı an kaçıcak gibi olmuştum ilk denediğimde.
Bu parfumun birde blossem versiyonu var, o bence cok daha guzel kokuyor
nasıl becermiş ya oturmayıBen de bu Parfümü orjinal aldım bi kaç hafta kullandım sonra öküzün biri çantamà oturdu kapak kökünden kırıldı %90 ı çantama döküldü geri kalanı pet şişede. Çantam in içini dışına çıkarıp kıyafetlerimin arasına koydum uzun süredir mükemmel kokuyo lar. Hergün mutlaka bir kişi parfümümü sorar . Şu An okuldaki tüm bayan öğretmenlerde 1 şişe var ama bana yakıştığı kadar yakışanı yok
Ay sorma ya uyuz oldum her kimse artıknasıl becermiş ya oturmayıbide kapağının olduğu yer upuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?