• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CK euphoria mı yokca escada magnetizm mi daha etkiyeyici??

şahsen ben ck euphoria yı kullandım orjinalıni...çünkü doldurmalar hiçde orjinali gbi olmuyor aksine 2 gün sonra kokudan tiksindiryor beni

alırsan ben ck derim...bitti şişem bi daha almak istiyorum ama ondan daha öncelikli olan parfümlerin var şu an aklımda:69:

bence 2 kokuda pek yaşına gitmez gibi. benim önerilerim: noa (çok hafif ve taze bir kokudur ), escada sexy graffiti (meyveli bir koku ) , gio armani she ( fresh bir koku ) , lolita lempicka. şuanda aklıma gelenler bunlar. bu kokular tam sana uygun bence bir denemelisin

bence iki parfümde yaşına gider, gençlerin ağır kadın parfümü sıkmasına gerek yok tabiki ama ikiside gayet hoş iddialı parfümler,kendini farkettiriyo eğer kişiliğine uyuyorsa neden sıkmasın ki. escada şekerli ve bazıları insanları bayabiliyor. ck euphoria bence çok hoş, kendi parfümüm. hafif baharatlı ve biraz da çiçek var sanırsam. insanın kokladıkça koklayası geliyor.

Yok noa she falan o tarzları sevmiyorum . . Meyveli birşey istiyorum bu ikisi arasından galiba Ck. meyveli :S...

bugun ck euphrıa aldım ama daha once sınde sanırım edt sı hedıye gelmıstı bana ben aynından almak ıcın parfumerıye gıttım fakat edp sını almısın ıkısı arasında cok fark var edt sı daha guzel edp bana agır ve karısık geldı pek kokuyu algılayamıyorum yarın gıdıp degıstırcem

escada parfümleri beni bayıyo :37: cok sekerli ucuz kokular
euphoria diyorum kesinlikle ama teninde hangisinin daha güzel daha kalıcı koktuğunu anlaman için ikisini de bileklerine sıkıp dene

Back