Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CK euphoria mı yokca escada magnetizm mi daha etkiyeyici??
bence 2 kokuda pek yaşına gitmez gibi. benim önerilerim: noa (çok hafif ve taze bir kokudur ), escada sexy graffiti (meyveli bir koku ) , gio armani she ( fresh bir koku ) , lolita lempicka. şuanda aklıma gelenler bunlar. bu kokular tam sana uygun bence bir denemelisin
bence iki parfümde yaşına gider, gençlerin ağır kadın parfümü sıkmasına gerek yok tabiki ama ikiside gayet hoş iddialı parfümler,kendini farkettiriyo eğer kişiliğine uyuyorsa neden sıkmasın ki. escada şekerli ve bazıları insanları bayabiliyor. ck euphoria bence çok hoş, kendi parfümüm. hafif baharatlı ve biraz da çiçek var sanırsam. insanın kokladıkça koklayası geliyor.
bugun ck euphrıa aldım ama daha once sınde sanırım edt sı hedıye gelmıstı bana ben aynından almak ıcın parfumerıye gıttım fakat edp sını almısın ıkısı arasında cok fark var edt sı daha guzel edp bana agır ve karısık geldı pek kokuyu algılayamıyorum yarın gıdıp degıstırcem
escada parfümleri beni bayıyo cok sekerli ucuz kokular
euphoria diyorum kesinlikle ama teninde hangisinin daha güzel daha kalıcı koktuğunu anlaman için ikisini de bileklerine sıkıp dene