- 11 Haziran 2022
- 44
- 20
- 31
-
- Konu Sahibi calayerozge
Geçmiş olsun cnm biz bu ck ile kızımın enjeksiyon sonrası tanışmıştık 3500 lere çıkmıştı o zaman biraz araştırma yapmıştım bazen kas hastalığı habercisi olabilir Dr demişti ya da düşme çarpma kas hasarı yapar ya oda kana geçer dedi benimde o anda aklıma geldi ki iğne oldu bebeğim bacağından 3 gün sabah akşam bacakları çok ağrıdı Dr evet olabilir dedi ve değer 1 ay sonra normale döndü. Sizin çok aşırı yüksek değilmiş. Ama genetik Bi hastalık mı var diye araştırılabilir Rabbim dermansız dert vermesinMerhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun ck değerleri 340-742-201-510
4 kez tekrarlandı 4 değerinde yükseklikleri bu şekilde . 7 aylık oğluma da yaptırıldı onunda 322 çıktıhiç böyle birşey yaşayan var mı ? Büyük oğluma emg çekilecek . Fakat sonuçlarının olabilitesi hakkında hiçbir fikrim yok. İlla ki kötü bir kas hastalığımı çıkıyor sonucu nolur bilginiz varsa bana yardımcı olun . İki yavrumunda bu şekilde olması çok sarstı beni nette çok kötü şeyler yazıyor belki yaşayan duyan bilen vardır diye buraya danışmak istedim .
İnşallah ama sanıyorum dmd ve bmd değerleri 2000-3000 lerde oluyormuş. Rabbim evlatlarımın yüzüne baksın inşallah . Hepimizin yavrularını korusungenetik metabolik bir hastalık olabilir.
DMD değildir ama inşallah
Çok teşekkürler İnşaAllah sizde de önemli Bi sorun çıkmazçok teşekkür ederim 3 aydır değerlerimiz bu şekilde seyrediyor.Evet değerler çok yüksek değil iki oğlumunda yüksek çıkınca kendimden şüpheliyim kesin bişey var diye .Fakat yapacak birşeyimiz de yok maalesef .Allahım evlatlarımızı korusun. Sizin adınıza da çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Sadece ck değeri değil dmd gibi hastalıklarda ast alt değerleri de çok yüksek çıkar ve genel kan testlerinde bu değerlere bakılır geçmiş testlerinize bir bakın bence söylediğim değerler ne durumdaMerhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun ck değerleri 340-742-201-510
4 kez tekrarlandı 4 değerinde yükseklikleri bu şekilde . 7 aylık oğluma da yaptırıldı onunda 322 çıktıhiç böyle birşey yaşayan var mı ? Büyük oğluma emg çekilecek . Fakat sonuçlarının olabilitesi hakkında hiçbir fikrim yok. İlla ki kötü bir kas hastalığımı çıkıyor sonucu nolur bilginiz varsa bana yardımcı olun . İki yavrumunda bu şekilde olması çok sarstı beni nette çok kötü şeyler yazıyor belki yaşayan duyan bilen vardır diye buraya danışmak istedim .
Umarım inşallah çok teşekkürlerUmarım doktor yanılmıştır, ast alt değerleri çok yüksek değil basit enfeksiyonlarda da bu seviyelerde olabiliyor diye biliyorum. Allah korkularınızı boşa çıkarsın inşallah korktuğunuz gibi olmasın
Merhaba, son durumunuz nedir acaba 2 sene gecmis simdi nasil cocuklarinizin degerleri, cevaplarsaniz cok sevinirimUmarım inşallah çok teşekkürler