CK çanta, nike tayt, LTB marka giysi&ayakkabı-Uygun fiyat/satilmistir

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
4.984
1.351
Konuyu güncelliyorum arkadaşlar, ürünler sorunsuzdur ayrıntılı bilgi ve fotoğraf için mesaj atabilirsiniz, umarım beğenirsiniz.

Eki Görüntüle 1759627
Lcw teen kot ceket. 15-16 yaş yazıyor ama s-m bedenlere rahatlıkla olur, ben bazen daha ekonomik olduğu için o bölümden de alışveriş yapıyorum sizin yanıltmasın gayet güzel bir ceket :) 15 TL

Eki Görüntüle 1759629
Eki Görüntüle 1759630
image.jpeg

Orjinal Calvin Klein simli siyah kol çantası. Sapında ufak çatlaklar mevcuttur, değiştirilebilir veya bu şekilde de kullanılabilir. İçindeki CK etiketi ters basılmış ama orjinalliğinden şüpheniz olmasın ben de burada aktif satış yapan bir kullanıcıdan almıştım kendisi orjinal olmayan ürün satmaz hiç gerekirse referans verebilirim :) orjinallik kodu da mevcut ayrıca. Kol çantası kullanmaya alışık olmadığımdan 2 kere anca kullandım. 70 TL.

image.jpeg

Addax marka gömlek, s-m uyumlu. 3TL

Eki Görüntüle 1759635
Benetton s beden kısa kol gömlek. 3TL

image.jpeg

Bordo simli salaş kazak, standart beden. 3 TL

image.jpeg

Dilvin marka askılı bluz. L yazıyor ama s-m uyumlu olduğunu düşünüyorum. 3TL

image.jpeg

Çok tatlı bir elbise :) göğüs kısmından bana büyük geldiği için satıyorum, önü kısa arkası bir karış daha uzun uçuş uçuş bir model 36-38 uyumlu :) 10 TL

image.jpeg

Şapka 7TL

image.jpeg
image.jpeg

Ltb işlemeli jeans. 27 beden düşük bel. 15 TL

image.jpeg
image.jpeg

Ltb haki renk deri yaka kot ceket. Çok şık bir cekettir büyük geldiği için satıyorum. M beden 25 TL

image.jpeg
image.jpeg

Tarz ayakkabılarım, sorunsuzdurlar. 36 numara olmasına rağmen 36,5 veya 37 giyenlere daha uygun. 30 TL
image.jpeg

image.jpeg

Nike m beden dri-fit spor taytı. 20 tl

Son düzenleme:
Yeni bir baslangic ve bu ilk konunda ik mesajin benden olsun istedim hayirli satislar desdemona

hayırlı satışlar :)

canım yazmışsın bi sayfada airmax var diye kaç numara birde resim eklermisin..bide bu kot ceketin tam bedeni nedir?

X