• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre Sokaklarından Yoğun Silah Sesleri Yükseliyor

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Cizre Sokaklarından Yoğun Silah Sesleri Yükseliyor
16 Aralık 2015 Çarşamba 07:54
Türk Silahlı Kuvvetleri, Cizre'nin 3 stratejik bölgesinde terör örgüt PKK'ya operasyonlara başladı. İlçeden yoğun silah sesleri geliyor. Çatışmalarda bir terörist daha öldürüldü.

cizre-sokaklarindan-yogun-silah-sesleri-yukseliyor-7972535_x_1628_300.jpg

Şırnak Valiliği tarafından Cizre ve Silopi'de ilan edilen sokağa çıkma yasağı 2. güne girerken ilçeden silah ve patlama sesleri yükseliyor. Yoğun çatışmaların yaşandığı iddia ediliyor. İlçeye giriş ve çıkışlar kapalı durumda.

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik güçlerine, Cizre ilçesindeki Hastane Caddesi'nden geçişleri sırasında teröristlerce ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin hemen karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

İlçede, Başak köyü yakınlarında öğle saatlerinde çıkan çatışmada da bir terörist öldürülmüştü.

TERÖRİSTLER, İLÇEDEN AYRILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN EVLERİNİ YAKIYOR

Öte yandan, ilçeden ayrılmak isteyen bazı vatandaşlara terör örgütü üyelerinin izin vermediği, teröristlerin bazı evleri ateşe verdiği öğrenildi.

http://www.haberler.com/cizre-sokaklarindan-yogun-silah-sesleri-yukseliyor-7972535-haberi/

Bir şey diyemiyoruz artık. Allah orada görev yapan TC vatandaşına yardım etsin.
Meclis propangandası fayda etmeyince umudu kanda arayan bir topluluğun eseri.
İnşallah kendi kanınızda boğulursunuz.

Bir şey diyemiyoruz artık. Allah orada görev yapan TC vatandaşına yardım etsin.
Meclis propangandası fayda etmeyince umudu kanda arayan bir topluluğun eseri.
İnşallah kendi kanınızda boğulursunuz.

Amin inan dışarıya çıkmaya korkuyoruz..:KK61:

iş için falan mı oradasınız?
Yani biz çok uzağız. Uzaktan bakmak gibi olmuyor yaşamadan.
Allah yardımcınız olsun.
Orada yok değil mi yasak?

Maalesefki Eşimin görevi nedeniyLe burdayız.
sen hiç küçük bir çocuktan korktun mu? bilmem sana ne demek istediğimi anlatabildim mi bu soruyla. Şükür ki yasak yok. yapacaklardı halkı istemedi.

ben orada ki halkada üzülüyorum ya,cidden üzülüyorum.

hem pkk tehdit ediyor yardım etmeyince hain ilan ediyorlar hem çatışmanın ortasında kalıp bak bunlar pkk ya yardım ediyor denilip yine hain ilan ediliyorlar.

yani iki ucu b... değnek misali.

bence o ilçe tamamen boşaltılıp öyle operasyon yapılmalı.hem halktan pkk ya yardım edenler varsa ki olduğu biliniyor yoksa öyle kolay mı bir ilçeyi kuşatmak,hendek kazmak vs.. bunun önüne geçilir hem de halkın ,masum çocukların can güvenliği sağlanmış olur.yani devlete düşen görev bu bence.

ben orada ki halkada üzülüyorum ya,cidden üzülüyorum.

hem pkk tehdit ediyor yardım etmeyince hain ilan ediyorlar hem çatışmanın ortasında kalıp bak bunlar pkk ya yardım ediyor denilip yine hain ilan ediliyorlar.

yani iki ucu b... değnek misali.

bence o ilçe tamamen boşaltılıp öyle operasyon yapılmalı.hem halktan pkk ya yardım edenler varsa ki olduğu biliniyor yoksa öyle kolay mı bir ilçeyi kuşatmak,hendek kazmak vs.. bunun önüne geçilir hem de halkın ,masum çocukların can güvenliği sağlanmış olur.yani devlete düşen görev bu bence.

Kesinlikle dogru... Şuan benim bulunduğum ilçedeki halk o kadar tedirgin ki emin olun bizden hiçbir farkı yok. he Şuda var akşamları yürüyüş eylem falan yapıyorlar onu yapanda buranın halkı neden mecburlar neden belediyeden öyle emir geliyor neden KORKUYORLAR.....

Back