• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Çizmeyi çıkarayım, sedye kirlenmesin" Türkiye'yi ağlatan o görüntüler

Offf icim daglandi ya. ....onlarin esleri yavrulari anneleri babalari mahvoldular icim acıyor. Rabbim ailelerine sabır versin dayanma gucu versin.allahtan rahmet diliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahtan beri agliyorum. Haberlere bakamadim bile.. butun gece uyuyamadim zaten. Sıçrayip uyandim her uyandigimda dua ettim sen yardim et Allahim diye :( ..kalbim sıkısıyo vicdanim rahatsiz. Biz rahat bi hayat surerken kactane eve ateş dustu :(

Bu kadar şerefsiz ahlaksız bi ülkede yaşıyoruz işte! sedyeyi kirletti diye azarlayacak görevliler olduğunu çok iyi biliyo bizim insanımız bizim VEFALI insanımız...Çok üzüldüm Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum bende üç kuruş paralara ne hale geliyo insanlar üç kuruş paralara nasıl rezil oluyolar o ocaklarda :50:

" "Cizlemerimi cikarayim kirlenmesin" diyen kardes; biz senin ayaklarindan öperiz...."

demis biri Twitter´da :43:

Bu kadar şerefsiz ahlaksız bi ülkede yaşıyoruz işte! sedyeyi kirletti diye azarlayacak görevliler olduğunu çok iyi biliyo bizim insanımız bizim VEFALI insanımız...Çok üzüldüm Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum bende üç kuruş paralara ne hale geliyo insanlar üç kuruş paralara nasıl rezil oluyolar o ocaklarda :50:

Evet vefalidir Turk milleti.ellerinden opulesi insanimiz.yorumunuz cok agir serefsiz ahlaksiz ulke nedemek.insaffff

Senin çizmelerinden daha kirli bu şaklabanlar. Senin yüzünden daha kara bu olaya sebebiyet verenler. Sen elleri değil o çizmelerinin altı öpülesisin. Allahım kalanlar için bir mucize tek duamız bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh ne cok agladim öğlen gulbenin programinda izledim okumuş kulturlu bilgili insanlarda cogunda yok bu dusunce gulbenin konuguda ayni seyleri soyledi Allah'im daha fazla kayip yasanmasin bir mucize olsun şu mübarek aylarin içinde tv açamıyorum aglamaktan gozlerim şişti

İçeride kalanlar için mucizeye ihtiyacımız var Allahım sen yardım et onlara :14::14::14:

Evet vefalidir Turk milleti.ellerinden opulesi insanimiz.yorumunuz cok agir serefsiz ahlaksiz ulke nedemek.insaffff

şerefli bi ülkede mi yaşıyoruz çocuklar vuruluyo tecavüz ediliyo kadınlarımız hep dövülüyo insanlar desen bi cins zaten doktorlar ticaret peşinde devlet zaten sahip çıkamıyo hiçbişeye ???

Onun yüreğinin temizliği yeter şu koca kirli dünyaya....
$10298897_10152424985139446_6529165366183353126_n.jpg

şerefli bi ülkede mi yaşıyoruz çocuklar vuruluyo tecavüz ediliyo kadınlarımız hep dövülüyo insanlar desen bi cins zaten doktorlar ticaret peşinde devlet zaten sahip çıkamıyo hiçbişeye ???

Dunyanin her yerinde var boyle tecavuz olaylari kadina siddet arkadasim .bugun günlerden soma acimizi yaşıyoruz polemige girmek istemiyorum.dualarim onlarla rabbim ailelerinin yardimcisi olsun inşallah birdaha boyle acilar yasamayiz

Öyle bir ülke düşün ki maden işçisi sedyenin kendinden daha değerli olduğunu düşünsün...Senin o kirli dediğin çizmen çoğu insanın yüreğinden daha temiz :( Bir ülkeye bu kadar kötülük fazla.Ülkemizi bu hale getiren,insanlara değer vermeyen,3 kuruş para için işçilerin canını,hayatını,insanca yaşama özgürlüklerini elinden alan sisteme lanet olsun.Birileri sırf daha zengin olacak,servetine servet katacak,700 binlik saat takacak,para üstüne villa alacak vs. ve somayla ilgili önergeyi kabul etmeyip eften püften diyecek öyle mi ? İnsanları göz göre göre ölüme göndermek değilde nedir bu.Ölen bütün işçilerin emekçilerin,babasız kalan çocukların vebali üstünüze olsun.Ölmek madenciliğin kaderinde var diyenler ve destekleyenler...

:14:
Allah'ım içeride olanların yardımcısı olsun, mucize olsun inşallah. yaralılara şifa versin, ölmüşlere rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...
Başımız sağolsun...

Back
X