- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Durumunuz nedir merak ettimŞuan kan veremiyorum sağlım ocağında kaydım yok. Saat 16.00 gibi testi yaptım ve o saate kadar bir buçuk litre su içmiştim çok su içmem etkilemiş olabilir mi acaba? Dün de aynı saatlerde yapmıştım ama bu kadar çok su içmedim diye hatırlıyorum. Bu durum da etkiler mi? Testi özel hastanede yaptırmam gerek şuan da bir daha ki hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama bu durumda takıldı aklıma
Sonra tekrar kan testi de yaptırmadım kaset testte yapmadım. Regl şuan iki gün gecikti hala olmadımDurumunuz nedir merak ettim
Varsa eczanedeki 5 tllik testlerde bile cikar canim tekrar bir test alip yapabilirsinSonra tekrar kan testi de yaptırmadım kaset testte yapmadım. Regl şuan iki gün gecikti hala olmadım
4 saat idrarini tut su icme sonra tekrar yap ben ikindi vakti yaptim testimiSonra tekrar kan testi de yaptırmadım kaset testte yapmadım. Regl şuan iki gün gecikti hala olmadım
Aynı markaydı testler Pazartesi yapabilirim tekrar. Kimyasal ise kaset testte de silik olur değil mi ?Kimyasal olabilir, testler aynı marka mıydı?
Ben ikinci testi yaptığım gün çok su içmiştim bir önceki günü de hatırlayamadım çok içtim mi4 saat idrarini tut su icme sonra tekrar yap ben ikindi vakti yaptim testimi
Aynı markaydı testler Pazartesi yapabilirim tekrar. Kimyasal ise kaset testte de silik olur değil mi ?
Hayır sabah değildi öğleden sonra ve çok su içtiğim bir gündü öylesine yapmıştım bu sefer ne çıkacak diyeSabah ki idrarl mu yaptiniz ondan değişebilir
Hayır sabah değildi öğleden sonra ve çok su içtiğim bir gündü öylesine yapmıştım bu sefer ne çıkacak diye öyle çıkınca da daha çok taktım kafaöa
Ondan olabilir su içmediğiniz bi zaman sıkışarak yapın bence aynı zamandaHayır sabah değildi öğleden sonra ve çok su içtiğim bir gündü öylesine yapmıştım bu sefer ne çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?