• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çizgi önce kırmızı çıktı diğer gün yaptığımda çok silik çıktı

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Merhabalar reglime iki gün kala kan testi yaptırmıştım 22.64 tü değerim. Diğer günü kaset testi yaptığımda ise kırmızı çizgi baya belirgindi. Bugün yine kaset test yaptım çizgim aşırı silik çıktı. Oysaki dün baya belirgindi. Normalde bugün regl günümde olmadım ama. Bu durumu yaşayan var mı?

Ya test bozuktur yada kimyasal geçiriyorsunuzdur kan verin tekrar artışına bakın

zaten sağlıklımı diye kan vermen gerekiyor iki katı artışa bakmak için
tekrar tekrar idrar testi yapman manasız ,

Şuan kan veremiyorum sağlım ocağında kaydım yok. Saat 16.00 gibi testi yaptım ve o saate kadar bir buçuk litre su içmiştim çok su içmem etkilemiş olabilir mi acaba? Dün de aynı saatlerde yapmıştım ama bu kadar çok su içmedim diye hatırlıyorum. Bu durum da etkiler mi? Testi özel hastanede yaptırmam gerek şuan da bir daha ki hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama bu durumda takıldı aklıma

Şuan kan veremiyorum sağlım ocağında kaydım yok. Saat 16.00 gibi testi yaptım ve o saate kadar bir buçuk litre su içmiştim çok su içmem etkilemiş olabilir mi acaba? Dün de aynı saatlerde yapmıştım ama bu kadar çok su içmedim diye hatırlıyorum. Bu durum da etkiler mi? Testi özel hastanede yaptırmam gerek şuan da bir daha ki hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama bu durumda takıldı aklıma
Durumunuz nedir merak ettim

Back