- 2 Kasım 2023
- 184
- 57
- Konu Sahibi lilamucize
Merhaba 5 dk sonra bu çizgi oluştu görüyor musunuz ben yanılıyor olabilirim ya da kuruma çizgisi ne zaman olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var markası ne testinEki Görüntüle 3520605
Merhaba 5 dk sonra bu çizgi oluştu görüyor musunuz ben yanılıyor olabilirim ya da kuruma çizgisi ne zaman olur?
Hayırlı olsun ben görüyorumEki Görüntüle 3520605
5 gün önce kan testi vermiştim şüpelenim 0.1 çıktı böyle bir şey mümkün mü adetim 14 gün gecikti bu sonuç da 5 dk sonra çıktı anında değil kuruma çizgisi ne zaman çıkar biliyor musunuzvar bencede hayırlı olsun
14 gün geçti ise hemen çıkması lazımdı aslında tekrar kan testi verin bence.5 gün önce kan testi vermiştim şüpelenim 0.1 çıktı böyle bir şey mümkün mü adetim 14 gün gecikti bu sonuç da 5 dk sonra çıktı anında değil kuruma çizgisi ne zaman çıkar biliyor musunuz
Days doctor. 5 gün önce şüphelenip kan testi verdim 0.1 çıktı adetim 14 gün gecikti bugün olmayınca tekrar ilk idrar ile bunu yaptım 5 dk sonra silik çizgi gelirdi gibi ama bilmiyorum kuruma çizgisi olabilir mi? Testin arkasında 5 dk bekleyin yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü doğum kontrol hapı kullanıyorumEvet var markası ne testin
Evet ben de çok şaşırdım kasıklarım çok ağrıyor geçiyor tekrar ağrıyor tekrar geçiyor stresten iyice etkilenmeye başladım14 gün geçti ise hemen çıkması lazımdı aslında tekrar kan testi verin bence.
Days doktor gecen ay bende net kırmızı çizgiydi ama hamile değildim yanlış çıkaran bir makra başka marka ile tekrar yapın benceDays doctor. 5 gün önce şüphelenip kan testi verdim 0.1 çıktı adetim 14 gün gecikti bugün olmayınca tekrar ilk idrar ile bunu yaptım 5 dk sonra silik çizgi gelirdi gibi ama bilmiyorum kuruma çizgisi olabilir mi? Testin arkasında 5 dk bekleyin yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü doğum kontrol hapı kullanıyorum
Dmii bilmiyorum insan o an zaman kavramını da kaybediyor zaten gözümden de şüphe ettim birkaç kişi geç döllenme oldu falan yazmıştı ondan korktum birazBence beş dklik ise kuruma çizgisi,3gunluk gecikmede bile anında dönüyor, sonuçta labaratuvar incelemesi değil daha erken görünmesi gerekirdi.. tekrar kan testi yaptır, 14gun gecikmeye beta baya yükselmiş olmali varsa eger
Merhaba başka bir test yapmanızı öneririm.Eki Görüntüle 3520605
Kan versem direkt kafam rahat etsin diye net çıkar mı sonuçDays doktor gecen ay bende net kırmızı çizgiydi ama hamile değildim yanlış çıkaran bir makra başka marka ile tekrar yapın bence
Allah isteyen herkese nasip etsin ben 6 ay önce doğum yaptım sonra adetim düzene girdi bu ay gecikti doğum kontrol hapı da kullanıyorum böyle olunca biraz korktum. Teşekkür ederim sizce kanı ne zaman veriyimTest ver kesin çıkar artık, emin olursun boşuna kendini yıpratma
Yani 40ım çıktıktan sonra zaten adet oldum her ay ve kontrole gidince de dk kullanmaya başladımAllah isteyen herkese nasip etsin ben 6 ay önce doğum yaptım sonra adetim düzene girdi bu ay gecikti doğum kontrol hapı da kullanıyorum böyle olunca biraz korktum. Teşekkür ederim sizce kanı ne zaman veriyim
TeşekkürlerAllah bağışlasın, 14gun gecikme var zaten hafta içinde verseniz belli olur artık
Var gibi duruyor hayırlı olsunEki Görüntüle 3520605
5 dk sonra çıkması normal mi yoksa kuruma çizgisi olabilir miVar gibi duruyor hayırlı olsun