ÇİZGİ GÖRÜYOR MUSUNUZ?

lilamucize

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
184
57
IMG_2171.jpeg

Merhaba 5 dk sonra bu çizgi oluştu görüyor musunuz ben yanılıyor olabilirim ya da kuruma çizgisi ne zaman olur?

5 gün önce kan testi vermiştim şüpelenim 0.1 çıktı böyle bir şey mümkün mü adetim 14 gün gecikti bu sonuç da 5 dk sonra çıktı anında değil kuruma çizgisi ne zaman çıkar biliyor musunuz
14 gün geçti ise hemen çıkması lazımdı aslında tekrar kan testi verin bence.

Evet var markası ne testin
Days doctor. 5 gün önce şüphelenip kan testi verdim 0.1 çıktı adetim 14 gün gecikti bugün olmayınca tekrar ilk idrar ile bunu yaptım 5 dk sonra silik çizgi gelirdi gibi ama bilmiyorum kuruma çizgisi olabilir mi? Testin arkasında 5 dk bekleyin yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü doğum kontrol hapı kullanıyorum

Bence beş dklik ise kuruma çizgisi,3gunluk gecikmede bile anında dönüyor, sonuçta labaratuvar incelemesi değil daha erken görünmesi gerekirdi.. tekrar kan testi yaptır, 14gun gecikmeye beta baya yükselmiş olmali varsa eger

Days doctor. 5 gün önce şüphelenip kan testi verdim 0.1 çıktı adetim 14 gün gecikti bugün olmayınca tekrar ilk idrar ile bunu yaptım 5 dk sonra silik çizgi gelirdi gibi ama bilmiyorum kuruma çizgisi olabilir mi? Testin arkasında 5 dk bekleyin yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü doğum kontrol hapı kullanıyorum
Days doktor gecen ay bende net kırmızı çizgiydi ama hamile değildim yanlış çıkaran bir makra başka marka ile tekrar yapın bence

Bence beş dklik ise kuruma çizgisi,3gunluk gecikmede bile anında dönüyor, sonuçta labaratuvar incelemesi değil daha erken görünmesi gerekirdi.. tekrar kan testi yaptır, 14gun gecikmeye beta baya yükselmiş olmali varsa eger
Dmii bilmiyorum insan o an zaman kavramını da kaybediyor zaten gözümden de şüphe ettim birkaç kişi geç döllenme oldu falan yazmıştı ondan korktum biraz

Test ver kesin çıkar artık, emin olursun boşuna kendini yıpratma
Allah isteyen herkese nasip etsin ben 6 ay önce doğum yaptım sonra adetim düzene girdi bu ay gecikti doğum kontrol hapı da kullanıyorum böyle olunca biraz korktum. Teşekkür ederim 🙏🏻 sizce kanı ne zaman veriyim

Allah isteyen herkese nasip etsin ben 6 ay önce doğum yaptım sonra adetim düzene girdi bu ay gecikti doğum kontrol hapı da kullanıyorum böyle olunca biraz korktum. Teşekkür ederim 🙏🏻 sizce kanı ne zaman veriyim
Yani 40ım çıktıktan sonra zaten adet oldum her ay ve kontrole gidince de dk kullanmaya başladım

Allah bağışlasın, 14gun gecikme var zaten hafta içinde verseniz belli olur artık

X