Çizelge Değiştirme sorunu

sevdanehri54

Rabbim Sen Bizi Koru..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
12.435
28
408
profilimde değişiklik yapmak istediğimde çizelgem formata uygun değildir diye devamlı hata alığ değişiklikleri kaydedemediğimden dolayı yeni çizelge eklemek istedim.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. açıklaması devamlı geliyor ve değiştiremiyorum. diyeceksinizki çizelge büyük olabilir defalarca başka çizelgeler denedim ticker sitesinde ve fertifriend sitesinden hiçbirini kabul etmiyor. yardım istiyorum 2 gündür artık bu sorunla uğraşmaktan sıkıldım

ve aşağıdaki linklerden yardım alarak bunları yaptım yanlış birşey yaptığımı zannetmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...24346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir-10.html

kilo çizelgesi bir türlü ekleyemiyorum. istenilen formatta değil diyor. dediğiniz her şeyi uyguladım ama olmadı. açıklama da anlamadığım bir yer var | bu işareti nerede kullanıcaz o kutucukta,numaralar falan var örnekte anlayamadım_?

selam.daisypath ten yaptm bende fakat yıl 2012 ye geçmiyo 2013 oluyo yardımcı olurmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…