• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çivili Diş Yardım

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
298
İstanbul
Kanal tedavisi yaptırdığım dişim kırıldı,doktorum çivili diş yapacağız dedi ve 300 ytl bir diş için istedi..Bu fiyat çok mu kızlar ne yapayım ya..

nasil yani implant icin 300 tl mi istedi ???? Bir kac tane yaptirasim geldi :Pp Isvicrede 4000 frank :(

benden de 450 civarı bişey istemişlerdi
o da indirimli fiyatıymış!
tabi gerek kalmadı yaptırmadım o ayrı..
ama gerekseydi mecburen verecektim.

çoğu yerde dolar bazında implant fiyatları..
ben şuan diş tedavisi görüyorum ordan biliyorum
ama implant yaptıramadım..

benim dişlere servet gerekliydi :27:

implanttan bahsediyorsunuz sanırım...Ben 2 yıl önce 1 milyara yaptırmıştım tanesinİ.Çok uygun bi fiyat söylemiş doktorunuz

doktorunun yapacağı şey implant değil. implant zaten o fiyata teklif ediliyosa yaptırma. sana yapılacak işlem kanal içi post denen bi işlemdir. dişin kanalına çiviye benzeyen bi parça konur üstüne de dolgusu yapılır. fiyatı da normal bence.

SİZE ÖNERİLEN TEDAVİ KESİNLİKLE İMPLANT DEĞİL,YANLIŞ ANLAŞILMAYI DÜZELTELİM!İmplant çene kemiğine yerleştirilen titanyum vidadır.Ve şu dönem de 1500-2000 tl mınumum verilecek fiyattır.Size yapılacak olan dişinizi çekmeden post-core denen,kanal boşluğuna hazır ya da size özel yapılacak minik bir vidayı yerleştirip dişi uzatmak ve de üzerine porselen kaplama yapmaktır(post core yazarak arama yapabilirsiniz arama motorlarında).Fiyatta bence gayet makul.geçmiş olsun.

Son düzenleme:
İmplant değil kızlar özellikle sordum doktora..İsmini bilmiyorum ama post core sanırım kanala çivi yerleştirip çevresini dolgu yapacağız dedi..
Açıkcası bana çok geldi fiyat yedi ay önce 5 dolgu 1 kanal tedavisi için 400 ytl ödemiştim..

İmplant değil kızlar özellikle sordum doktora..İsmini bilmiyorum ama post core sanırım kanala çivi yerleştirip çevresini dolgu yapacağız dedi..
Açıkcası bana çok geldi fiyat yedi ay önce 5 dolgu 1 kanal tedavisi için 400 ytl ödemiştim..

siz ilk işlemleri uygun yaptırmışsınız,bu fiyat oldukça makul.yine de baska hekimlerden görüş alabilirsiniz.tercih sizin.

canım o biraz hassas bi işlem. fiyatı yerine göre değişir. bence normal ama sen yine de başka hekimlere de sor istersen. geçmiş olsun.

Şimdi başka bir dişçiden geliyorum yapamam diyorlar..Kendi doktoruma yönlendirdiler yine..Yine oraya gideceğim.

Konu içeriği nedeniyle"Ağız-Diş sağlığı ve bakımı" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

post core için bu fiyat çok değil cnm. sonuçta dişin çekilmeyecek ve sen kendi diş kökünü kullanmış olacaksın, aksi takdirde o diş çekilirse köprü yaptırmak zorunda kalırsın bunun maliyeti artar, implant zaten pahalı bir uygulamadır...ama bir kaç hekime görünüp içini rahatlatmanda fayda var:)

geçmiş olsunnn:)

Son düzenleme:
Back