Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Civil civil koltuk takimlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
66
0
46
Ordu
mrb kızlarr ben de nısanlıyımm dugun 2012 eylulde ıns ama sımdıden mobılyalara bakıyorum oturma odası ıcın bunu begendım tabı o zmanan kadar fıkrım degısebılır ama ıstedıgım bu tars rahat ve cıvıl cıvıl olması her zman oturacagım bır odanın agır degılde daha spor ve renklı durmsını ıstıyorum sızce nasıl ıkı rengı nı buldum netten yorumlarınız beklıoyrum :) $hoby-deluxe-tk-optimum-kirmizi.webpEki Görüntüle 262434

mrb kızlarr ben de nısanlıyımm dugun 2012 eylulde ıns ama sımdıden mobılyalara bakıyorum oturma odası ıcın bunu begendım tabı o zmanan kadar fıkrım degısebılır ama ıstedıgım bu tars rahat ve cıvıl cıvıl olması her zman oturacagım bır odanın agır degılde daha spor ve renklı durmsını ıstıyorum sızce nasıl ıkı rengı nı buldum netten yorumlarınız beklıoyrum :)Eki Görüntüle 262433 Eki Görüntüle 262434

su kırmızının bır degısıgı aslında benzerıde dıebılırım ben almıstım cok rahatlar :) allah mutlu etsın sızı:1:

ikisi de çoooook güzelmiş ama kırmızı olanı daha çok beğendim, berjerlerinde çok güzelmiş perde ve halı için istediğin gibi renk seçimi yapabilirisin.. bende kırmızı bi köşe takımı almayı düşünüyorum oturma odası için, allah mesut etsin bu arada..:71:

ben pembe ve beyaz manyagı olarak pembe diyorum

ama sole bi sıkıntı var... bu renkleri duvar renginden perdesine, halısından en ince aksesuara kadar cok ama cok dikkatli dosemen gerekir, en ufak bir uyumsuzluk bu rengi ve bu takıımı cok basit gosterecektir

siyah ve kırmızıyı ise nispeten kombinlemesi daha kolaydır canım :34:

cunku tek basına da baskın renklerdir

ben pembe ve beyaz manyagı olarak pembe diyorum

ama sole bi sıkıntı var... bu renkleri duvar renginden perdesine, halısından en ince aksesuara kadar cok ama cok dikkatli dosemen gerekir, en ufak bir uyumsuzluk bu rengi ve bu takıımı cok basit gosterecektir

siyah ve kırmızıyı ise nispeten kombinlemesi daha kolaydır canım :34:

cunku tek basına da baskın renklerdir

haklısını cnm sen olsan nasıl kombınlerdn mesela halı perde ve duvar renlrını nasıl dusnurdun yardımcı olursan sevınırımmm ;)

bastan sona soft renkler olmalı canım...

kum bejleri, pudra pembeleri, ucuk böyle acık yavru agzı tonları, kremler...

pastel tonlar yani

zıt ve baskın hiçbir renk olmamalı odan da... bide surekli kullanacagın odaysa tum bu renkler cabuk kirlencek renklerdir bunuda dusun tabi...

kesinlikle 1. resim canım çok güzelmiş .hangi marka ne kadar canım söylersen sevinirim

ah ne kadar tatlılar pembiş pembiş
ben 2 numaradakini tercih ederdim pembe favori rengim çünkü ohh ferah ferah kullanırdım

istikbal kalitesi ve pembenin güzelliği harika

Back
X