Çivi çiviyi söker mi?

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Merhaba,
Geçen konumda saçma bir duygu durumuna girdiğimden bahsetmiştim gerçekten çıkmak için cirpiniyorum.İsten izin alıp tatile çıktım mümkün olduğunca uzaklaştım ama kafa hâlâ oradaAntidepresan başlamayı düşünüyorum artık.Birine platonik aşık olduğumu yazmıştım bana pek ilgisi yok gibiydi biriyle nişanlı olduğunu duydum daha yeniKesinlikle unutmaya calisiyorum ama onunla yaşıyorum sanki.Bu kadar arabesk bir insan değildim ama kaptirmisim nasılsa.İse gitmek onunla karşılaşmak istemiyorum.
Her neyse iki ay once konuştuğum hatta flortlestigim biri vardi.Sirf muhabbeti güzel ve çok yakışıklı diye bu olur demiştim.Gorucu usulü tanışmıştık o yüzden ters bir durum olmaz diye düşündüm ama konuşurken ben oraya gelirsem sarılırım dayanamam muhabbeti yaptı ben de sınır koydum kendisine.Amacin buysa cok yanlış yerdesin vs dedim.Sonra muhabbet azalarak bitti.Birden ortadan kayboldu ben de çok sallamadim açıkçası çünkü şu gün geleceğim deyip gün yaklaşınca bir bahane bulmuştu.Ben de yoluma baktım.Su an her fani gibi geri döndü her yerden mesaj atıp özür diliyor eşeklik ettim evinin adresini ver telafi edeceğim diyor(hediye için sanırım) oraya geleyim bir kere göreyim diyor.Hic şans veresim yok ama bu acıdan kurtulmak kafamı dağıtmak istiyorum biraz adice gelecek ama erkekler de bunu hep yapmıyor mu?Zamanında ona karşı bir şeyler hissetmiştim tekrar canlanır belki.Erkeklerin neden birden ortadan kaybolduğunu sonra neden geri döndüğünü bilecek yaştayim ama şu an tek düşündüğüm bu acıdan kurtulmak.Dogrusu nedir sizce?

Bu adama da bağlanır ve sonra olmazsa napacaksın yine birini mi bulacaksın? Böyle bitmek bilmeyen bir döngüye girersin. Hem anlattıklarına göre aranızda sağlıklı bir iletişim de yok.

bence sen platonik olduğun nişanlı adamla karşılaşmamak için başka işlere başvurmaya başla

Son düzenleme:
Bir reels görmüştüm Instagram'da,
"Birini unutmak için başkasıyla çıktım,simdi iki kişiyi unutmam lazım" diye. Konunuz onu hatirlatti...
Bence ver bir şans. En azından kafan dagilir. Neden adilik olsun ki? Sanki karşı taraf sizin duygulariniz konusunda çok hassas, kendi yüreği sevgi dolu,kırılgan narin bir yaratıkmis gibi. Öyle olsa adilik olurdu bak:)
Ama bu adamın da önce ghosting yapıp şimdi ortaya çıkması,saçma sapan halleri falan . Belli ki o da zaman geçiriyor,siz de iki açık kapı bırakın, bakın bakalım ne oluyor... Hiçbir şey olmasa da en azından kafan dagilir

Muhabbeti güzel ve çok yakışıklı diyorsanız olur bence. Ben uzaktan uzağa beğendim

Kimseyi yara bandı olarak kullanmayın.

Valla bilemedim çivi çıkar izi kalır bacım. Birde ola ki denediniz, hic tasvip etmiyorum, çürük tahtanın çiviyi tutmayacagini bilerek başlayın.

Belki yanlış ama bence konuşun, kafa dağıtın. Zaten karşıdaki kişi de masum değil, zamanında ortadan yok olmuş. Olmazsa siz de yok olursunuz.

Evinizin adresini tam emin olmadıkça vermeyin. Belki çok saplantılı, psikopat biri. Sonra size musallat olur.
Benim boşandıktan 1 yıl sonra erkek arkadaşım olmuştu. O benle ilgilendikçe, beraber vakit geçirdikce, hele ki evliliğim süresince yaşamadığım kadar iyi bir cinsel hayatım olunca boşanma travmamı daha kolay atlattım.
Hayat devam ediyor. Bir şekilde önünüze bakmanız lazım.

Bir önceki ilişkimde erkek arkadaşım benden sonra hemen en yakın arkadaşımla sevgili olmuştu. O zamanlar gerçekten baya bi insan benimle görüşmek isiyordu ama o kadar kayırdım ki . Hayır çivi çiviyi sökmez ben acımı yaşıcam gerekirse her gün ağlarım vs ki öyle oldu . Ama şuan fikrimi sorarsan maalesef çivi çivi söküyor ama şu da var ki doğru kişi değilse ayrılınca x2 acı seni bekliyor

Bende işe yaramamisti.Yani tekrar hoşlanıyor olsaydın buraya msj yazmazdin.Ama kafa dağıtmak iyi vakit geçirmek için olabilir doğru kişi değilse hiç yanasmayin.

O mümkün degil

Evet ona bağlanacağımi zannetmiyorum zaten tetikte olduğum birine baglanamam

Evet ona bağlanacağımi zannetmiyorum zaten tetikte olduğum birine baglanam
Kimseyi yara bandı olarak kullanmayın.
Onlar bizi ameliyat sargısı olarak kullanıyorlar ama

Boşanma tranvasi yaşamadım ama sonra saçma sapan aşk acısı çektim başkası için üstelik aman nasıl platonik takiliyrlar seni sevmeyen birini sevebiliyorlar diyordum

Boşanma tranvasi yaşamadım ama sonra saçma sapan aşk acısı çektim başkası için üstelik aman nasıl platonik takiliyrlar seni sevmeyen birini sevebiliyorlar
Bende işe yaramamisti.Yani tekrar hoşlanıyor olsaydın buraya msj yazmazdin.Ama kafa dağıtmak iyi vakit geçirmek için olabilir doğru kişi değilse hiç yanasmayin.
Değil muhtemelen

Çok güvenmiyorum ama bağlanacağımi ve yanlış şeyler yaşayacağımi düşünmüyorum

Yani son karar yürüyün mu diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…