Saç Rengi ve Saç Boyama civciv sarısından nasıl kurtulucam ? ? ? öneriler lütfen

İnsan içine cıkabılcek kadar olsun yeter canım ya valla aynaya bakmak gelmyo içimden kısa surede o kdr cok değiştim kı bu degısımı kaldırmak zor oldu : ) yazarım artık yarın ki sonucu inş ii olurr
saoll tatlımm kaydirigubbakcemile5

cnm slm,benim saçlarımda çok açık sarıydı.kuaförüm önce koyu kumrala boyadı.akınca gel açık kumrala boyarız dedi.açık kumral şuan saçım ve güzel görünüyor.küllü yapma bence bidaha.altta oryaller olduğu için yıkandıkça saç rengin yeşilimsi olur..

eet ttlım boyadım saclarımı gene dun acık kahveye boyadım sıyaha yakın bı renk oldu rengını begendım ama yanıklar benı mahvetti hep topluyorum saclarımı sankı yolumus gbı saclrım koyun yunu gıbı yrn iyi bı kuafore gıdıp baktrıcam sclarıma kestırıcem kuafor belkı kurtarabılırız dedı ama sanmam bakalım en cok su yanıklara uzuluyorum o kdr kestrdım saclarımı hala gıtmedı ya yanıklar pesss bu saclarımı yakana

ah canım ya :1shok: kuaför yapar bişeyler modern b kesimle toparlarsın, bakım apar tekrar uzatırsın kökü sende, üzülme canım yazın kısa rahatta olur hem. kışın yine uzar zaten bozma morallini

şimdı kuaforden geldım kesmedı saclarımııı ya kısacık erkek gıbı kesılecek dedı yada bole klcak bıraz kessemde aynı olcak ucları dedi. ama yanıkların gıtmesı 1yılı gecer dedı 1 yıl iğrenc bı sekılde gezıcem yanıı moralım sıfırın altında napıcam bılmıyorumm :1shok: offfffffffffffff

evdeyken sureklı bebek yağı kullansana canım saçların hep yağlı kalsın zeytın yağıda olur vazelın bıle olur ama kuru kalmasın uçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…