Saç Rengi ve Saç Boyama civciv sarısından nasıl kurtulucam ? ? ? öneriler lütfen

gokshe

kelebek
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
46
0
36
33
Çanakkale
mrb kızlar ben 3 gun once saclarımı karamel rengınden duz sarıya boyattım saclarım oryelle acıldı snra duz sarıya boyandı cıvcıv sarısı gıbı oldu o zmn azıcık kesıldı nyse 1 gun gectı baktım saclarımın ucları cok yanık kestrmek zorunda kaldım su an saclarım omzumda küt ama hala yanık bıraz,elımı atsam sacımda kalıyor ve ben sımdı saclarımı boyamayı dusunuyorum dırek duz kumrala boyasam saclarıma bısey olur yada bu sarıyı hangı renk kapatır saçlarımın daha fazla zarar gormesıne dayanamam aynaya baktıkca içimden bışeyler kopup gıdıo : ,( lutfen yardımcı olun

koyu renklere boyarsan birsey yapmaz ama gene sarı tonları yapayım dersen icinde acıcı oldugu icin kırabilir

yok sarı istemıyorum artık bı hevesim vardı yaptım ve çok pişman oldm gıden paramamı yanayım yanıp kesılen saçlarıma mı bılmıyorum : ( tam hangı renge boyarsam kapanır bu sarı canım simsıyahta olmasını ıstemıyorum o da gıtmıyor cunku yuzume

koyu kumral cikolata kahve bu tonlarda yaptırabilirsin cunku altaki rengi en iyi bu tonlar kapatır benimde basıma geldi boyle seyler sacımın rengi cok sarı degildi kumral yapmıstım genede kapatmamıstı tam olarak

çıkolata kahve yapmıstım daha önce sıyah gıbı olmstu en başta ama sonra aktı . .arkdaşımda bı hafta gecsın dınlensın sacın ole boyayalım dıyor. .ne yapcagımı şaşırdım aynaya bakasım gelmıyo valla ya

ya bana sorarsan ben beklemem ki boyle seylerde beklemedimde bi gunde sacımı 2-3 kez acan biriyim en son actım ve ardından kızıla boyadım saclarımda eskisinden daha kotu bir hale gelmedi..

palette altın kahve
palette altın parıltılı mocca
palette altın kahve
palette cikolata kahve

bu renkler cok hos palettenin sitesinden bir bak istersen

canım fındık kabuğu deneyebilirsin..ışıltılı kahve yada büyülü kahve düşünebilirsin hepsi kapatır. ama önce saçlarının biraz dinlenmesini bekle öyle boya..bir de sana tavsiyem saçlarına bakım yap. zeytinyağı yıpranmış ve kırılmış saçlara çok iyi geliyor.ayda 2 kez rahatlıkla yapabilirsin.duştan sonra nemli saçına jojoba yağı sürebilirsin bir miktar.ben çok faydasını gördüm

saçlarımı cuma günü boymayı düşünüyorum canımm yanı 1hafta falan geçicek neredeyse sarı yapmamın ustunden .Bide saçlarım hala yanık kestrdım ama altları çok kotu duruyo onlarıda kestırsem saclarım erkek sacı gıbı olucak bu yanıklar kestırmeden geçermi acaba bakımla falan yoksa mutlaka kestırmem mı gerekır canım.1 hafta da ne halden ne hale geldimm

önce bakım yapmayı dene canım. dediğim gibi zeytinyağı çok güzel bakım yapıyor. jojoba yağından da çok memnunum..istersen protek'in mavi suyundan al o da iyi geliyor diye duydum. Önce bakım yap canım gerçekten işe yarıyor

şimdi boya aldım canım Vıtal 7-00 kumral.yrn arkdsıma boyatıcam ama nasıl olur bılmıyorum bırden cok koyu yapmayalım dedık bunu aldık neye benzıycem bakalım yazarım artık

şimdi boya aldım canım Vıtal 7-00 kumral.yrn arkdsıma boyatıcam ama nasıl olur bılmıyorum bırden cok koyu yapmayalım dedık bunu aldık neye benzıycem bakalım yazarım artık

koyudan dönmek zor canım en iyisini yapmışsın.açıktan başlamak daha isabetli,içine sinmezse bi kaç ton farklı bir renk dşünürsün.Kolay gelsin:)

öle yapıcam artık canım başka çare yokk . .Ah ah bu kızların derdi bitmezz
saol canım inşallah kolay olur : )

kızlaaaaaaaaaaaaaar saçım civcivden küllü açık bı renk oldu kumrala boyayıncaa. yaşlı teyzeler gibi oldumm : D Ahh yuzum gulmucek mı yrn gene boyıycam daha koyu rengeee gene hbr ederimmm.artk sıyırdım gülüyorummm off ama içim kan ağlıo

hayır, ayır yaşadım biliyorum bu kadar erken iç bir boya sürme o saçlarına canım. biraz bekle en azından yaz sonuna kadar bi kendine gelsin saçların sonra kumral sürersin direk platin saçına ve çok tatlı bir renk alır azcık sabır.

Tatlım bu saçla gezmem mumkun değill aynı yaşlı teyze gıbı oldumm : ) bu saatte açık dukkan olsa gıdıp alıp boyardım yrn sabah erkenden alıcam boya.artık yrn son boyam olucak koyu bı renk boyucam snra bakım yapıcam artık yağlar mağlar formüller. Ki yanıklar gıtsın dıyee . .sarı saçla kendımı 30 gıbı hıssetmıstım bu saçla 50 lilk teyze gıbı hıssettım valla : D gittikçe yaşlanıyorum

ille boyayacaksan kendin boyama o zaman canım ya git b, kuaförde hallet gerçekten korktum dayanır mı saçın diye eyvahedigeldismile

Kuaförden nasibimi aldım canım ya şimdı kuafore teslım etcek ne saçım var ne de param.duz boya ooldugu için saçıma bısey olcagını sanmıyorumm ztn yanık saçlarımm daha ne olsun ki
bende korkuyorumm ama mecburummm: Saruboceq:

anladım canım umarım çok çok güzel olur o zaman, iyi şanslar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…