Civanperçemi meselesi

Canankoer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
83
24
3
26
Bir haftadır güvenilir bir İnternet sitesinden yani aktardan aldığım bitli çayını içiyorum. İçeriği civanperçemi ve hayıt otu. Sağlık Bakanlığı onaylı bir site o konuda sorun yok.
Daha önce konu açmıştım adetlerim düzensiz ve ağrılı diye. 2 3 ayda bir adet olduğum oluyor. Ama sorunum görünmüyor doktora gittiğimde.
Bu bitkisel çayı 1 haftadır kullanıyorum ve adet olmadan önceki hafif ağrılarım var ağrı da denmez aslında hassasiyet diyelim.
Sizce çay bana zarar mı veriyor yoksa ufak kist filan varsa onları mı yok ediyor?

civanpercemi adet sokturuyor tek basina icsenizde bu islemi yapiyor
ultrason kontrolunuzde bir sey cikmadimi?
insulin direnci ve tiroitlerinize bakildimi

civanpercemi adet sokturuyor tek basina icsenizde bu islemi yapiyor
ultrason kontrolunuzde bir sey cikmadimi?
insulin direnci ve tiroitlerinize bakildimi
Yani adet olmam gereken zaman dışında içtiğimde söktürür mü her gün içermez miyim.. Bakıldı evet zayıf olmama bağladı doktor 43 kiloyum.

Yani adet olmam gereken zaman dışında içtiğimde söktürür mü her gün içermez miyim.. Bakıldı evet zayıf olmama bağladı doktor 43 kiloyum.
yillarin pko lusuyum dr lar her gittigimde kilo ver der zayifliktan adet nasil kesilir bilemedim
adetiniz gectiyse icin tabi sokturur genelde ama adet zamaniniz gecmedikce icmeyin

Hayıt felaket saç döker. Fakat mucizevi bı bitkidir kadınlar için ben etkisi üst derece görmüş biriyim, testere dişli aslan pençesi de yumurta kalitesini süper arttırır aklınızda bulunsun.
Doktorun kilonuza bağlaması ile olacak işler degil...
Yıllarca ben uğraş verdim sorunlarım vardı ameliyatlar tedaviler bitkisel çaylar evlat sahibi olabilmek için.
Şeker, troid, FSH, amh, TSH,E2, prolaktin, lh hormonlarınıza baktırın.
Bazende hic bir sorun olmadan sizin gibi olabiliyor. Hormonlarınız tetiklendi mi düzeliyor yada sürekli anlattığınız şekilde devam ediyor.
Vajinal ultrason oluyormusunuz?

yillarin pko lusuyum dr lar her gittigimde kilo ver der zayifliktan adet nasil kesilir bilemedim
adetiniz gectiyse icin tabi sokturur genelde ama adet zamaniniz gecmedikce icmeyin
Zayıflık da buna engelmis aşırı zayıflık yani. Yağ oranı oluşması gerekiyormus

Bütün tahlillerim yapıldı yumurtalarıma da bakıldı sağlıklı dedi. Hormonlarım hepsi normal çıktı bu şekilde çocuk sahibi olan çok varmış hatta yengem de böyle evliliğinin 2.
Ayında hamile kaldı

Evet benim annemde dediğiniz gibiymiş.
Fakat şimdi yediklerinizden ictiklerimizden tedirgin oluyoruz.
Hormonlarınızda sorun yoksa içmeyin lütfen civanperçemive hayıt otunu. Hormonlarınızı bozarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…