• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

civanperçemi eee?

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
kızlarrr kafayı yıcem az kaldı ben önceleri soğan kürü ve sonrasında hayıt kürü kullandım aralıklı 2 aydır olamadım işte yine denemeye karar verdim soğan içtim baktım yook bir iki gün bekledım hayıta gectım gunlerce içtim yoook etki etmiyo en son civanperçemi aldım 3 gundur onu içiyorum yA ETkı etmezse buda çok stresliyim kafayı yiceem:18: civanperçemi kullananlar kac gunde etkı edıyo sızde sabah aksam ıcmeye basladım bırde baska önerisi olan varsa nolurrr yazzsınnn:5:

Civanperçemi ben de kullandım 1 haftaya yakın..bir de adaçayı içtim bol bol bencee bunun etkisi de kuvvetli..akşamları da keten tohumu yedim..adet oldum düzene girdi..ama 2ay olamadıysan mutlaka dr.a görün..hormon testi yaptır derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soğan suyunu ve hayıt tohumunu kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki mutlaka ama mutlaka gidip hormon tahlillerini yaptır. genellikle adet düzensizliği olan kişilerde polikistik over olabiliyor. Böyle bir durum olmasa bile en azından doktor tarlusal vb. ilaç vererk adetin sökülmesini sağlayabilir. geçmiş olsun

Back