• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Civan perçemli macun ve gebelik ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
N11 den 3 Civan perçemli macun aldım arkadaşlar kullanmaya başladım 3 gün kadar dha adetime 14 gün var göğüs hassasiyet başladı acaba birşey varmı yokmu bilemedim bu macun kullanan varmı acaba o mu hassasiyet yaptı yoksa gebelik başlangıcı mı bilemyrm kullanmaya devam etsem sorun olur mu sizce
15753591966476133063646300703174.jpg

Bu macun ne işe yarıyor? Civan perçemi regl söktürücü olarak kullanılıyor diye biliyorum ama gebelik varsa riskli olabilir... Tam bilgim yok merak ettim şahsen👀

Bu macun ne işe yarıyor? Civan perçemi regl söktürücü olarak kullanılıyor diye biliyorum ama gebelik varsa riskli olabilir... Tam bilgim yok merak ettim şahsen👀
İçeriğini attım canım yumurta rezervini kalitesini artırıyor hamile kalmaya yardımcı düzenli yumurtlama yapiyor araştırdım baya kullananlar memnun adı farklıydı dervital fertimax macun boyutu benim aldgmdan küçüktü tanesi 60 felan nette gördüm ilk yazdım birebir kullananlara da memnunlardi bende boş yere o parayı ona vermek istemedim araştırdım aynı içerik n11 markası belli Hekimhan diye türk yerli aldım ama dha yeni kullanmaya başladım bı kaç gündür gogsum sis hassas bugün içmedim hatta varsa birşey diye ondan olsa geçerdi bekleyip test yapicam bakalm

İçeriğini attım canım yumurta rezervini kalitesini artırıyor hamile kalmaya yardımcı düzenli yumurtlama yapiyor araştırdım baya kullananlar memnun adı farklıydı dervital fertimax macun boyutu benim aldgmdan küçüktü tanesi 60 felan nette gördüm ilk yazdım birebir kullananlara da memnunlardi bende boş yere o parayı ona vermek istemedim araştırdım aynı içerik n11 markası belli Hekimhan diye türk yerli aldım ama dha yeni kullanmaya başladım bı kaç gündür gogsum sis hassas bugün içmedim hatta varsa birşey diye ondan olsa geçerdi bekleyip test yapicam bakalm

Hımmm anladım.Hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin bebek isteyen herkesin. Çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah. AMİN🙏

Back