merhaba arkadaşlar
kasım ayında rutin muayene sonucu rahim ağzımda yara olduğu söylendi.smearim temiz çıktı klindan diye bir antibiyotik ve fitil kullandım.tabi bunlar enfeksiyon için yarayı geçirmiyor.doktorum yaktırıp yaktırmama seçeneğini bana bıraktı.yaran hassas ufak bir dokunuşta kanıyor mikroba açık.akıntı şikayetin olmasın ilişkide acın olmasın diye yakalım diyorum ama sen bebek düşünene kadar ilaçla idare ederim diyosanda olur dedi.şimdi istesem bu yarayla bebek olurmu dedim böylede olur yaksakta olur yaranın etrafını yakıcam sadece zarar vericek biçimde bişey yapmam dedi.açıkcası ne olur ne olmaz diye yaktırmak istemiyorum yeni de evliyim ve şuanda çocuk düşünmüyoruz.bir bitki duydum civanperçemi diye.Kadın hastalıklarının bir numaralı ilacıymış (kadın hastalıkları dışındada birçok faydası var tabi) regl düzensizlikleri,rahim enfeksiyonları,kistler,tüp tıkanıklığı vs.eski zamanlarda yaralara bastırılıyormuş ve enfeksiyonları kurutuyormuş.içen ya da oturma banyosunu yapıp faydasını gören varmı?çayını içmeye başladım çok acı ama insan alışıyor.deneyenler ve olumlu sonuç alanlar varsa ve yazarsa çok sevinirim :)
Çok geçmiş olsun İdizz,
Zor bir dönem anlayabiliyorum.
Aman yaktırma, çocuk doğumunda daha çok zarar görebilir ve iyileşmesi zaman alır.
Civanperçemi ile ilgili bilgim yok. İyi geldiğini bende duydum. Ancak ağızdan aldığın bir şey ne kadar aşağıya tesir edecek bu konuda düşünmek lazım.
Ancak, bir arkadaşım aynı sıkıntıdan muzdaripti. Onun arkadaşı SağlıklıPed diye bir şey önermiş. Orada bu hastalık için set varmış. Onu aldı. 2 hafta kullandı. Kontrole gitti. Doktorun verdiği ilaçları da kullandı tabi. Ama doktor en az 1 ayda geçer demiş. 2 haftada olmasına şaşırmış. Şimdi yaprak kullanıyor. Bana da verdi yapraktan bir paket. Ben de kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım pedlerden farklı. İnanılmaz yumuşak ve sıvıyı hapsediyor. Koku neredeyse hiç yok. Bence öyle bir şey denemelisin.
Senin için şimdi arkadaşıma sordum. Adresini verdi.
Baktım senin için önerdiği setin adresini de yazıyorum:
bu ped günlük olarakmı kullanılıyor yoksa bir tek adet günleri mi?
civanperçemi çayıyla birlikte bir de oturma banyosu yapıyorsun.aşağıdanda destek oluyor yani.açıkcası en son aralık ayında muayene oldum smearım temizdi.enfeksiyon için ilaçta kullanmıştım.doktor enfeksiyonu geçiririz ama yarayı ya yakalım yada doğum yaptıktan sonra yakarız ama şikayetlerin oldukça gel antibiyotik vereyim dedi.akıntım ara ara oluyor ama kokulu değil.şuan ilaçta kullanmıyorum.ilaç kullanmıyorken bu pedin faydası olurmu?
Şimdi sordum arkadaşıma. Tam bilgi alayım da yazayım istedim.
Bu hastalık için verilenler SağlıklıPed'in gece pediymiş. Yara olduğu için günde 3 kez değiştirilmesi gerekiyormuş.
Arkadaşıma seni anlattım. Kasım'dan beri varsa 2 set alsın 15 gün kullansın. 15 gün sonra da 1 hafta günlük ped kullansın dedi. O da öyle kullanmış geçmiş. Tekrar yara olmaması için yaprak ped kullanıyormuş şu anda.
Oturma banyosunu günde bir kereden fazla yapmasın dedi. O da pedi değiştirirken yapabilirsin. Her değişimde altını yıkamanı önerdi.
İlacı da sordum. İlaç kullanmasa da faydalı olur. Çünkü bu başka bir şey dedi.
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur dileklerini de iletti. Bende aynı dileklerimi iletiyorum.
Sevgiler
merhaba arkadaşlar
kasım ayında rutin muayene sonucu rahim ağzımda yara olduğu söylendi.smearim temiz çıktı klindan diye bir antibiyotik ve fitil kullandım.tabi bunlar enfeksiyon için yarayı geçirmiyor.doktorum yaktırıp yaktırmama seçeneğini bana bıraktı.yaran hassas ufak bir dokunuşta kanıyor mikroba açık.akıntı şikayetin olmasın ilişkide acın olmasın diye yakalım diyorum ama sen bebek düşünene kadar ilaçla idare ederim diyosanda olur dedi.şimdi istesem bu yarayla bebek olurmu dedim böylede olur yaksakta olur yaranın etrafını yakıcam sadece zarar vericek biçimde bişey yapmam dedi.açıkcası ne olur ne olmaz diye yaktırmak istemiyorum yeni de evliyim ve şuanda çocuk düşünmüyoruz.bir bitki duydum civanperçemi diye.Kadın hastalıklarının bir numaralı ilacıymış (kadın hastalıkları dışındada birçok faydası var tabi) regl düzensizlikleri,rahim enfeksiyonları,kistler,tüp tıkanıklığı vs.eski zamanlarda yaralara bastırılıyormuş ve enfeksiyonları kurutuyormuş.içen ya da oturma banyosunu yapıp faydasını gören varmı?çayını içmeye başladım çok acı ama insan alışıyor.deneyenler ve olumlu sonuç alanlar varsa ve yazarsa çok sevinirim :)
arkadaşlar meraba steye yeni üye oldum fatma ben bende de rahim ağzında yara çıktı bebek düşünüyorum hamile kalmama engelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?