Gebeliğe Hazırlık Civan Perçemi-Hayıt Tohumu-Biberiye Yaprağı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olite

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.739
4.619
658
Kızlar bugün bir aktara gittim ve Civan Perçemi-Hayıt Tohumu-Biberiye Yaprağı sıvı bitki ekstraktları karışımı takviye edici gıda diye bir şey önerdi. Marka yazmıyorum böyle bir şey kullanan var mı. Kullananlar etkilerini yazabilir mi.
Ben polikistik over için aldım.

3 ünü birlikte kullanmadım ama hayıt suyunu 3 ay düzenli kullanım sonucunda yumurtlamam kendiliğinden olmaya başlamıştı hormonları düzenliyor

3 ünü birlikte kullanmadım ama hayıt suyunu 3 ay düzenli kullanım sonucunda yumurtlamam kendiliğinden olmaya başlamıştı hormonları düzenliyor

Cevabın için çok teşekkür ederim bende şimdi akşamları kullanacağım. Bakalım bende nasıl bir etki yapacak. Bugün 37. Günüm ve hala hasta olmadım olursam işe yaradığına inanıcam

Cevabın için çok teşekkür ederim bende şimdi akşamları kullanacağım. Bakalım bende nasıl bir etki yapacak. Bugün 37. Günüm ve hala hasta olmadım olursam işe yaradığına inanıcam

İnşallah şifa olur belki adeti de düzenler

Merhaba kızlar
Bende hormon düzenlemek için istiyorum hayit suyunu kullanmayı ama aç yada tok karnına olması farkediyormu ? Günde iki kez mi kullanmalıyız ? Bilginiz varmı acaba

arkadaşlar bende eczaneden hapını almıştım. ilk kullanımımda adetlerimü düzene soktu. 1,5 yıl düzenli adet gördüm. sonra bebek düşünmeye başladık yine eskiye geri döndüm. bu sefer 4 ay kullandım ama düzene sokmadı. suyunu bilmiyorum ama hapı günde 1 tane. en az 4 ay kesintisiz kullanmanız gerekiyor.

Merhaba kızlar
Bende hormon düzenlemek için istiyorum hayit suyunu kullanmayı ama aç yada tok karnına olması farkediyormu ? Günde iki kez mi kullanmalıyız ? Bilginiz varmı acaba

ben günde 1 bardak içiyordum aç yada tok farketmez zaten kutunun üzerinde yazıyor o markanın kullanma talimatı

Arkadaşlar merhaba . Benim adetlerim düzenli ama prolaktin sınırda ve fsh 9 . Hayıt otu tohumuna başladım akşam sabah bir bardak demleme olarak içiyorum. Prolaktin ve fsh için uygun dimi devam edeyim. Bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz ?

Hormon duzenleyici özelliği var ama prolaktin için civan perçemi daha iyi diye biliyorum bende de prolaktin sorunu vardı onu düşürmedi mesela ama eğer sınırda ise dostinex ile daha kolay düşer

Hormon duzenleyici özelliği var ama prolaktin için civan perçemi daha iyi diye biliyorum bende de prolaktin sorunu vardı onu düşürmedi mesela ama eğer sınırda ise dostinex ile daha kolay düşer

Tsh ımda tüp bebekte yüksek çıktı onuda düşürmek için euthrox verdi doktorum hala kullanıyorum siz doktor kontrolünde mi baktiriyorsunuz

6 şubatta macuna başladım sabah akşam daha sonra 10 şubatta da bu gıdayı akşam macun yerine kullanmaya başladım. Sabah macun akşam bu karışımı kullanıyorum. Yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek.

Bende emin olamadım korktum içmiyorum. Cuma günü iyi bir doktor duydum ona muayeneye gideceğim. Haftaya da regl günüm tekrar tahlil olurum ona göre doktor ne derse öyle yapayım. Bitkisel çok iyi biliyorum ama korkuyorum kullanmaya. Cevap verdiğin içinde çok teşekkür ederim

Rica ederim. Evet kürler işe yarıyor ama yine de güvenemiyorum ben İnşallah değerleriniz düzelir

Rica ederim. Evet kürler işe yarıyor ama yine de güvenemiyorum ben İnşallah değerleriniz düzelir
İnşallah düzelir. Cuma gününü bekliyorum bakalım ne dicek? Evlendiğimden beri düzenli giderim doktora kist miyom falan yok denildi hep. Bebek istediğimizden beri tahlilde yaptırıyorum. Prolaktin sınır ve biraz üstü çıktı. Ve temmuz ayında bir doktor üstün körü polikistik over dedi. Yani o yüzdende kafam karışık . Belki 6 doktora gittim hepsi normal görünüyor demişti yalnızca biri öyle dedi. Çok uzun yazdım kusura bakma ama randevuyu bu gün aldım heyecan yaptım.

Kızlar 17 şubat akşamı regli oldum sonunda ben bu macun ve takviyenin işe yaradığını düşünüyorum. Dr a gittiğimde polikistik overda bir değişiklik yoktu. Normalde 3 ayda bir regli oluyordum şimdi 45 gün sonra olmuş oldum. Macun bitmek üzere gıda takviyesine devam edeceğim. İçindekiler aynı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…