- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Merhaba. Geçen yıl acıbademde bana yazıldı citoles 10 mg. Çok hafif bir ilaç.uyku yapmaz. Bağımlılık yapmaz.6 ay kullanmak zorunludur tedavi için. Mutluluk verirHerkese iyi akşamlar. son zamanlarda yaşadıklarım, ailevi ve özel sorunlarım beni bunaltınca bu gün bir psikaytriye gittim ve citoles 5 mg yazdı. çok fazla uyku yapmayacağını ve en hafif ilacın bu olduğunu söyledi. aranızda bu ilacı yada benzer ilaç kullanan varmı. çok fazla uyuşukluk yapıp iş hayatımı etkilesin istemiyorum.
Yalnız etrafı tozpembe görmüyorsunuz acınızı da yaşıyorsunuz ama sinir sistemimiz bazen çöküyor ve saçma sapan döngülerle sabahlara kadar düşünüp duruyoruz herşeyi tavana bakarak ve tedavi edilmediği dönem çok daha kötü sonuçlar doğurur ve Üzgünüm ki bunu Melisa çayı geçirmez.nasıl ki enfeksiyon varken antibiyotik kullanıyoruz.burda da düşüncelerimizde zihnimizde enfeksiyon oluyor ve müdahele gerektirir.Ben kullanmıyorum hiçbirini uyku yapıp kafa yapar gibi geliyo dünyayı toz pembe görmeye de gerek yok etrafımda olanı biteni ayık kafayla anlamam gerek acıysa dibine kadar yaşıyorum dayanılmaz olunca bitki çayı rahatlatıyor Melisa çayı papatya içiyorum
dişle kırılıyor :)bu ilacı ikiye ayırabileceğimi pek sanmıyorum çok küçük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?