citoles veya benzeri ilaç kullanan varmı...

Merhaba. Geçen yıl acıbademde bana yazıldı citoles 10 mg. Çok hafif bir ilaç.uyku yapmaz. Bağımlılık yapmaz.6 ay kullanmak zorunludur tedavi için. Mutluluk verir

Ben kullanmıyorum hiçbirini uyku yapıp kafa yapar gibi geliyo dünyayı toz pembe görmeye de gerek yok etrafımda olanı biteni ayık kafayla anlamam gerek acıysa dibine kadar yaşıyorum dayanılmaz olunca bitki çayı rahatlatıyor Melisa çayı papatya içiyorum

Yalnız etrafı tozpembe görmüyorsunuz acınızı da yaşıyorsunuz ama sinir sistemimiz bazen çöküyor ve saçma sapan döngülerle sabahlara kadar düşünüp duruyoruz herşeyi tavana bakarak ve tedavi edilmediği dönem çok daha kötü sonuçlar doğurur ve Üzgünüm ki bunu Melisa çayı geçirmez.nasıl ki enfeksiyon varken antibiyotik kullanıyoruz.burda da düşüncelerimizde zihnimizde enfeksiyon oluyor ve müdahele gerektirir.

Çitoles kullanıyorum ben de 15 mg la başladım sonra 20 ye çıkardı doktor. Çok fazla yan etkisi yok uyku yapmıyor ben de doktorda bu uyku yapmaz dedi. İlk günler biraz sıkıntı yasayabilirsin hem 5 mg dozu düşük bir sorun çıkmaz bence

Gece rahat uyumaniz ve gunduz uyusukluk yapmamasi icin ,aksam 19 :00 u gecirmeden icerseniz iyi olur

Doktor lüzumlu gördü ki önerdi.
İnsan kendi kendine atlatamayabilir bazı şeyleri, ilaç desteği gerekebilir.
Bitki çayı ile olacak şey değil, antidepresanların beyni uyuşturduğu da doğru değil..

Bana bu tarz ilaçlar banamısın demiyor. Ama annemde kullandı bir dönem kadın içtiğinin dakikasına aramızdan ayrılıyor bi bakıyorum horul horul uyuyor :)
Bünyeden bünyeye çok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…