citoles veya benzeri ilaç kullanan varmı...

victory35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
64
44
88
Herkese iyi akşamlar. bu gün psikaytriye gittim ve citoles 5 mg yazdı. çok fazla uyku yapmayacağını ve en hafif ilacın bu olduğunu söyledi. aranızda bu ilacı yada benzer ilaç kullanan varmı. çok fazla uyuşukluk yapıp iş hayatımı etkilesin istemiyorum.

Son düzenleme:
Prozac kullandım 6 ay sonra citoles ve duloxx kullanmaya başladım.
Uyuşukluk yapmadı bende uyku hali de olmadı
Bünyeden bünyeyede değişebiliyor biraz

Bıraktım ama buyuk ıhtımalle tekrardan gideceğim doktora
Eğer ki ilaç uyuşukluk yaparsa ilacınızı doktora söyleyip değiştirirsiniz.

Citoles kullandım bir dönem, ilk gün biraz ağırlık falan yapıyor ama sonra hiç bişey hissetmiyorsun , ben zararını görmedim bırakırken falan da zorluk yaşamadım .Halen bile bir kaç gün huzursuz olduğum uyumadığım dönemlerde akşam yatarken alıp kullanıyorum

ilk 10gun yarım yarım iç.içindede yazar.ilk 10gun insanı daha derin yasattırır duyguları uzgunsen dahada uzulursun sevincliysen dahada sevinirsin ama sonra cok iyi gelir bakısın berraklasır. o ilacın 2.5 mg varmıydı tam hatrlamıyorum ama kendine bak yeterse herzaman yarımda içebilirsin.uyusukluk yapmaz

teşekkür ederim yorumlarınız için. bu akşam başlıcam. umarım iyi gelir....

bu ilacı ikiye ayırabileceğimi pek sanmıyorum çok küçük:)

doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanın lütfen bu tür ilaçları öyle kafanıza estiği gibi kullanmayın sonra daha beter yapıyor

sertlarin ile bir ilaç daha kullanmıştım adını hatırlamıyorum biri uyku diğeri sabaha antidepresan olarak geçiyordu uyku ilacı bende uyku düzeni yapmıştı sabah 8 de ayaktaydım ama antidepresan ot gibi gezdiryordu beni ama seninkilerin dozajı düşük bir sorun çıkmaz

Çok mutsuz olduğumda papatya çayı içiyorum ilaç kullanmıyorum ben zaten sürekli mutsuz olduğumdan bu ara bünyede alışkanlık yaptı yadırgamıyor

Çok mutsuz olduğumda papatya çayı içiyorum ilaç kullanmıyorum ben zaten sürekli mutsuz olduğumdan bu ara bünyede alışkanlık yaptı yadırgamıyor
papatya çayı bende içiyorum fakat pek bi faydası olmadı:) benim sorunlarıma daha az kafa yormaya ihtiyacım var sanırım...

Benzerini uzun suredir kullaniyorum doktor gerek gorduyse kullanin. Ben vok faydasını gordum ohh kafam mis gibi

İyice artırdı bende ki olumsuzlukları . Kestim ilacı .şimdi selectra ve sayfren kullanıyorum oooh mis gibi . Hiç buluşma citolese derim . Daha kaliteli ilaçlar da var . Kabusum olmustu benim resmen . Tavsiye sadece

Ilacinizi icin bence doktor ne sekilde soylediyse evet ilk hafta biraz uyusuyorsun durgunlasiyorsun ama daha sonra kafan rahatliyor vucudunuz zamanla ilacin olumlu etkilerini görüyor

Bende ilk gunler ruh gibiydim ama oyle olmama neden depresyondu simdi cok rahatim 1 gun iciyorum 1 gun icmiyorum

Citol ile citoles aynı ilaçlar mı acaba? Ona göre yorum yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…