Bugün psikoloğum da dedi istersen başla ben ilaçlar hakkında çok yorum yapmıyorum ama rahatlatır seni ilaç ve terapi şeklinde ilerleriz dediİlacını kullan, hepimiz kullandık bir dönem. Yan etki falan olduğunu kimsede duymadim
Tatlım ben kullandım citolesi çok hafif bir ilaç yan etkisi de pek yok ilk günler halsizlik olabilir. Ben laroxyl ile birlikte kullanmıştım. Baya rahatladım anksiyete var bende de. Bir de gerilim tipi baş ağrısı. Güvenle kullanabilirsin.Panik atak için doktorum bana citoles 10 mg verdi ilk 4 gün 5 mg sonrası 10 mg devam etmemi söyledi ama ben ilacı korktuğum için kullanmadım . Son zamanlarsa panik ve kaygı hali beni çok yordu. Göğsümde ağrı nedeniyle acile gittim kan değerlerim temiz çıktı kalbinde bi problem yok dendi ama ben buna inanmadım günlerce kafamda “ kalbimde bi problem var kalp krizi geçirip ölücem “ düşüncesi vardı. Bi kaç gün önce tekrar atam geçirdim ve soluğu yine acilde aldım ekg çekildi kan alındı hepsi temiz ama ben buna ikna olamıyorum etrafımdaki herkese “ ekg temizse kalbimde problem yoktur dimi “ diye soruyorum artık baya yoruldum bu durumdan ama ilaca başlamaya da korkuyorum
Merhaba ben anksiyeteyle yıllardır savaşıyorum. İlaçlara çok hassasiyetim var ama hiç bir sıkıntı yaşamadım demişsiniz yorumda. Benim de ilaçlara hassasiyetim var lakin bişey öğrenebilirmiyim sizden kan grubunuz nedir. Bu ilaçlar kan grubuna göre mi acaba hassasiyet vermiyor. Bende kullancam lakin anksiyete belası yüzünden bir türlü bana kullandırtmadıben de panik atak hastasıydım , ara ara kalbime ağrılar girer sürekli hastaneye koşardım ekg çektirirdim ,kaç kere kardiyoloji muayenesi oldum bilmiyorum , çok ağlayıp korkuyordum iyice psikolojim bozulmuştu. Sonra dedim böyle olmayacak hayatımı zehir etmiştim hem eşime hem kendime , gittim psikiyatriye anlattım bana da bu ilaç yazıldı , ilaçlara çok çok hassasiyetim olmasına rağmen , hiçbir sıkıntı yaşamadım , normalde ilaç kullanmayı asla sevmem ve direnen biriyim ama iyi geldi ilaç bana.. eşim de farketti iyi geldiğini ondan sonra da yavaş yavaş toparladım ,bence deneyin size de iyi gelecektir etkisini 2 ayda görürsünüz ,ön yargılarınızı kurup iyileşmek için adım atın ,geçmiş olsun
Panik atak için doktorum bana citoles 10 mg verdi ilk 4 gün 5 mg sonrası 10 mg devam etmemi söyledi ama ben ilacı korktuğum için kullanmadım . Son zamanlarsa panik ve kaygı hali beni çok yordu. Göğsümde ağrı nedeniyle acile gittim kan değerlerim temiz çıktı kalbinde bi problem yok dendi ama ben buna inanmadım günlerce kafamda “ kalbimde bi problem var kalp krizi geçirip ölücem “ düşüncesi vardı. Bi kaç gün önce tekrar atam geçirdim ve soluğu yine acilde aldım ekg çekildi kan alındı hepsi temiz ama ben buna ikna olamıyorum etrafımdaki herkese “ ekg temizse kalbimde problem yoktur dimi “ diye soruyorum artık baya yoruldum bu durumdan ama ilaca başlamaya da korkuyorum
Merhaba laroxyl kaç mg içiyorsunux? Kilo aldınız mı? Alışmanız ne kadar sürdü?Tatlım ben kullandım citolesi çok hafif bir ilaç yan etkisi de pek yok ilk günler halsizlik olabilir. Ben laroxyl ile birlikte kullanmıştım. Baya rahatladım anksiyete var bende de. Bir de gerilim tipi baş ağrısı. Güvenle kullanabilirsin.
İlacı kullandınız mı nasılsınız simdiPanik atak için doktorum bana citoles 10 mg verdi ilk 4 gün 5 mg sonrası 10 mg devam etmemi söyledi ama ben ilacı korktuğum için kullanmadım . Son zamanlarsa panik ve kaygı hali beni çok yordu. Göğsümde ağrı nedeniyle acile gittim kan değerlerim temiz çıktı kalbinde bi problem yok dendi ama ben buna inanmadım günlerce kafamda “ kalbimde bi problem var kalp krizi geçirip ölücem “ düşüncesi vardı. Bi kaç gün önce tekrar atam geçirdim ve soluğu yine acilde aldım ekg çekildi kan alındı hepsi temiz ama ben buna ikna olamıyorum etrafımdaki herkese “ ekg temizse kalbimde problem yoktur dimi “ diye soruyorum artık baya yoruldum bu durumdan ama ilaca başlamaya da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?