çıtırız işte kabul edin:)

madamerica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
768
6
yaklasık 7 ay önce evlendim nısan öncesnde falan 65 kıloydum düğüne yaklastıkca kılo verdim ve 58 kılo oldum.düğünden sonra kim nerde görürse görsün ohh ohh yanakların dolms kılo almssn yaramıs bak dıyor.:) tartıda hala aynı kıloyum bu ınsanlar neden konusmak ıcın konusuyor ınsan evlenınce ılla kılomu alması gerekıyor sacmalıgın danıskası dugunden önce daha kıloluydm zayfladım deyincede hadii hadiii dıolar:) kahkahayla gülüyorum neden bos konusuyor bu ınsanlar:):):)

Bazı insanlar böyle canım düşünmeden seninde dediğin gibi konuşmak için konuşuyolar çok gülüyorum böylelerine :KK52:

ayyy bende sinir oluyorum öyle insanlara evleneli iki sene olucak hala evlilik yaradı kilo aldın sen falan diyorlar ne alakası var olduğum gibi duruyorum hep zayıftım hala zayıfım :KK52::KK52:

aynen bende öyle tatlım hatta düğün zamanı kılo verdım hala öyle duruyorm ozamanlar az kılo al kurudun kaldn dıyenler smdı tuttrmus hadi hadii yaramıs bak heryern dolmus dıolar hemde ben hala aynı kılodayken cözemıyorm konusmak ıcın mı konusuyorlar yoksa cddi bi göz problemlerimi var:KK70:

aynen bende öyle tatlım hatta düğün zamanı kılo verdım hala öyle duruyorm ozamanlar az kılo al kurudun kaldn dıyenler smdı tuttrmus hadi hadii yaramıs bak heryern dolmus dıolar hemde ben hala aynı kılodayken cözemıyorm konusmak ıcın mı konusuyorlar yoksa cddi bi göz problemlerimi var:KK70:

Kesin konuşmak için konuşuyorlar illa kural var sanki her evlenen kilo alacak diye...

X