çıtır kızlar buraya :)

mina18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
22
0
Merhabalar ben 23 yaşındayım ve tam 75 kiloyum... Mutsuzmuyum hayır mutsuz değilim aslında çünkü bu kiloyu ben kendi istegimle aldım sağlıklı beslenmedim yediklerime dikkat etmedim sonuç ortada , ama şimdi artık daha mutlu olma zamanım geldi ....
kendime bir beslenme listesi çıkardım çok tatlı seven birisi olarak biraz zorlanıcam ama bunu sizlerle birlikte başarıcağıma inanıyoruM...

ASLINDA İNSANIN DÜŞÜNCE YAPISI HEM BEDENİNİ, HEMDE DUYGUSAL YÖNÜNÜ ÇOK OLUMSUZ ETKİLİYEBİLİYOR O YÜZDEN ÖNCE DÜŞÜNCELERİMİZİ DEĞİŞTİRMELİYİZ....

BEN ZAYIFIM , GÜZELİM , MUTLUYUM,HARİKAYIM.....

ÇITIRLARR NERDESİNİZZZ

BENCE HAYATIMIZA BÖYLE KURALLLAR KOYARAK İŞİ BİRAZ DAHA GARANTİ ALTINA ALABİLİRİZ..

UYGULADIĞIM KURALLAR

• kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak oda sıcaklığında su içiyorum.

• kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. (Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz)

• kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
•
• kural 4: Gün içerisinde açlık hissetiğinizde havuç , salatalık vb yiyebilirsiniz.
•
• kural 5: zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu fazla tüketmeyin.

• kural 6: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz.Ben kendime adım sayar aldım ve günde 10.000 adım hedefim (doğrusuda bu zaten ) sizlere de tavsiyem sizlerde bir adım sayar alın sabah uyanır uyanmaz belinize takın ve yatana kadar çıkarmayın bu sizin gün içinde ne kadar hareket ettiğinizi gösterecek buda kendinizi motive etmenizi sağlıyacaktır.

lütfen düşüncelerinizi paylaşınn :)

ÖNCELİKLE BEN SABAH KAHVALTISINI SAAT 11:00 YAPIYORUM BU YÜZDEN BENİM LİSTEMDE PEK ÖĞLE YEMEGİ YOK:

SABAH KAHVALTISI
1 PARÇA KÜÇÜK PEYNİR, 4-5 ADET ZEYTİN, BOL YEŞİLLİK HEPSİNDEN , DOMATES,SALATALIK,SİVRİ BİBER, ŞEKERSİZ ÇAY....

SAAT 14:00 : 1 KASE YOGURT İÇİNE ZENCEFİL VE ZERDEÇAL KATIYORUM (METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR)

SAAT 16:00 : İSTEDİĞİM BİR MEYVEYİ YİYİYORUM YANINADA YEŞİL ÇAY....YADA 1 FİNCAN SÜTLÜ KAHVE YANINA İNCİR ,KAYISI.....

BU ARADA BOL SU TÜKETİYORUMMM

AKŞAM YEMEGİ SAAT 18:00 : O GÜN AKŞAM MENÜSÜNDE NE VARSA KENDİME ÖZEL SERVİS TAKIMI ALDIM KÜÇÜK BOY TABAKLAR...
GENELDE ÇORBA VE SEBZE AĞIRLIKLI YEMEKLER YİYİYORUZ...ÖNEMLİ OLAN NOKTA ÖLÇÜYÜ FAZLA KAÇIRMAMAK....

AKŞAMLARI GENELDE BİTKİ ÇAYI İÇİYORUMM YANINA BADEM ,LEBLEBİ TÜKETİYORUM AMA AZ...
EĞER ÇOK AÇLIK HİSSEDERSEM KÜÇÜK KASEDE YOĞURT YİYİYORUM. yOGURT BOL TÜKETİN ÇÜNKÜ ÇOK SAĞLIKLI VE METOBOLİZMAYI HIZLI ÇALIŞTIRIYOR..

06.03.2013 tarihi itibariyle yeni hayatıma merhaba diyorumm.. siz güzel ve harika bayanlarıda bana destege bekliyorum lütfen bana destek olun birlikte yapalım..

Öncelikle ben kendime bazı yasaklar koydum. Zayıflayana kadar bu yasaklara uymayı düşünüyorum.

:) ekmek :)pilav :) makarna :) çikolata :) abur cubur :) hamurişi :) kızartmalar :) şerbetli tatlılar

bunlar benim yasak listem

hayırlı olsun canım kaça inmeyi planlıyorsun peki yani hedefin kaç kilo?yazdıklarına uyarsan kısa sürede verirsin iyi iradeler.

ÇITIRLARIM
bugün sabahtan kursum vardı o yüzden kahvaltı yapamadım. arada yogurt yedim bol su ve bitki çayı tükettim. saat 15:30 gibi sebze yemegi yedim kursdan gelince acıkmıştımm. akşama sadece bitki çayı içicem çok acıkırsam yogurt yada meyve yerim .
yürüyüşe gelince şimdi yürüyüşe çıkacağım ne kadar yürürüm bilmem ama en az yarım saat yürürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…