• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır egeliniz tekrar aranızda hemdee melis ve efesiyle

egeliii

biri cadı biri sıpa :))
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.192
2
116
Diğer
selam kk nın fıstıkları :))
uzun bi aradan sonra yine aranızdayım hemdee dünyalar güzeli kızım melis vee karizmatik oğlum efeyle :))
hepiniz gibi zorlu bi süreçten geçtim ama allaha şükürki iki yawrumuda kucağıma aldım. 36+5 iken 21 kasım cuma gecesi saat 01:55 de kızım 01:56 da oğlum dünyaya gözlerini açtı...
söylenilcek yazılcak okadar çok şey varki sayfalara sığmaz,hatta anlatılamaz..gerçekten dünyanın en güzel duygusuymuş anne olmak..hayat şimdi daha güsel ve anlamlı...
dilerim allahtan isteyen herkese bu duyguyu yaşatır..

bu arada hepinizi özledim :)) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin.Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla dolu güzel günler nasip etsin..

egelimmmm bizde seni çokkk özledikk arkadaşlarımızdan aldık haberlerini ve ikiside harika bebekler sağlıklı huzurlu ve mutlu büyüt cnm

hayırlı olsun şimdi annelik gibi muhteşem bir yoldasın

hayırlı olsun canımm Allah sağlık versin..
bebişlerinle beraber bi resimini koyda maşallah diyelim beeeee...

egeli merhaba cnm beni hatırladınmı.üçüz hamileydim bende.bana kısmet olmadı kucağıma almak 27 haftalık erken doğum yaptım.sana bebeklerinle sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Allah analı babalı büyütsün canım....Mutlu ve huzurlu günler, yıllar geçirin hep beraber....:nazar:

egeli.......bende seni arar ara takip etmiştim.....şimdi yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve senin adına çok sevindim......ALLAH analı,babalı büyütsün inşallah......

egelicimm hayırlı olsun canım ramazan bayramından önce bi güle güle dedin daha senden ne bir ses ne bi haber telefonunda yok kimsede bebeişleirnin iyi olmasına çok sevimdim anlatsana kaç kilo doğdular nasıl doğdular nasıl doğum yaptın payllaş kuzummmm

tatlım çok sevindim adına..
o kadar merak ettim ki seni..sordum bi kaç sefer ama sanırım kimseyle irtibata geçemedin ki kimseden ses çıkmadı..sonra doğum haberin geldi..hayırlısıyla ve vakitlice gelmiş cadın ve sıpan..Allah bağışlasın..uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah..
haberlerini, doğumunu, şu an nasıl olduğunu herşey, en ince ayrıntısına kadar merak ediyorum..anlat tek tek herşeyi olur mu??

egelimm çıtırımm hala çıtırmısın kıss :))) bebişlerin hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüt inşallahh

canlarım hepinize ayrı ayrı teşşekkür ediyorum..darısı başınızaa :)))

doğumum aslında planlıydı 23 kasım pazartesi sabah 8:30 da olucaktı ama benim veletler 2 gün erken gelmek istedi,,cuma gecesi beyaz showu izlerken birden suyum geldi ve apar topar hastaneye gittik hemen doğuma aldılar zaten..oğlum 2660gr kızımda 2400 gr doğdu.şuanda gayet iiler,,sütüm yetmediği için mamaya başladık..bu arada toplam 16 kilo almıştım şuanda eski kilomdayım kilolar gitti ama sarkık ve bi okadarda gıcık fos fos bi göbek kaldı :(( niye kaldı nezamn geçer bilmiyorum..işte böle fıstıklar :)) merak ettiğiniz bişeyler varsa sorabilirsiniz fırsat buldukça yazarım..hepinizi öpüyorum... :))

canım hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah. maşallah kilolarıda iyiymiş o göbeğide hiçç sorma benim hala içinde bebek var gibi kocaman hemide fisfisfis

Tebrikler !!!

Allah ananlı babalı büyütmek nasip etsin Sağlıkla hayırlı evlat olurlar inşş Geçmiş olsun

egeli hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. seni topicte bi ara göryoruz, sesleniyoruz a egeli burda diyoruz, ama cevap yok, neyseki geldin, burdasın , hoşgeldin...

Egeli hoşgeldin canım.
Bebişlerin hayırlı olsun.Allah uzun ömürler ihsan etsin.Sağlıcakla büyümeleri dileğiyle...

hiç sevmem çıtırları söylemişimdir dimi,
hem de hiç te kıskanmam ttaaaammm mıııı hıh :dilcikar: :roflol:

kızım koskaoca göbeği büyütürken yoktun şimdi gelmiş çıtır egeli diye topik açmışın,sözde ben doğurunca sana bırakıcaktım topiğimizi,nerdeeeeeee,
telefonlar desen gece 23.ten sonra açılır,gündüz kapalı..

neyse ki seni doğan minik meleklerin hatrına yanaklarından öpüyorum canım,
artık bu yoğunlukla biraz zor takılırsın buralara hiihihiihihihi kaydirigubbakcemile3

şakalar bir yanaaa,
seni ve güzel bebeklerini koklaya koklaya öpüyorum annesiiopuyorumnanaktan,
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahh:nazar::nazar:..

tatlım yaa ne desen haklsın valla... topiğe zor giriom inan,,telefon desen kimin aklına gelioo fırsat bulduğum her arada uyumaya çalişiom...saatler günler çok çabuk geçioo :))

sen nasılsın bakalım meleklerin nasıl,,senin biraz daha rayına oturmuştur düzenin dimi?

Back