Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk cıtcıtlarım bellı olmasın diye nasıl bır model yapmalıyım kızlar??

ncysars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
72
0
86
Ankara
ben aylardır yanan saclarımı cam terebentınle uzatmaya calısıyorum.ama nafıle.bende bastım parayı ve cıtcıt aldım renklerı dokuları da cok guzel.ama benım saclarımdan bellı oluyo.arkadaslarım cok bellı olmuyo dıyorlar ama bana oyle gelıyo.acaba dalgalı kullansam ya da uclara mı dalga attırsam.kuaforum de bı fıkır vermıo???sız nasıl kullanıosunuz kızlar???hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben de yeni aldım..
ilk gün düz kullanmıştım..
eğer doğal durmuyorsa olabildiğince yukarı tak ki belli olmasın çıtçıtların tabi aynı zamanda saçlarının da kapatması gerek= ))
senin çıtçıtlarının dogal hali nasıl?
ve saçlarının doğal hali??

ya cıtcıtlar belıme kadar gelıyo saclarım da goguslerımın hızasında.ben onlerıne de kat kes dogal dursun dedım kuafore ama saclar cok kalıtelı kesemem kıyamam dedı

ya cıtcıtlar belıme kadar gelıyo saclarım da goguslerımın hızasında.ben onlerıne de kat kes dogal dursun dedım kuafore ama saclar cok kalıtelı kesemem kıyamam dedı

banada başta kuaförüm kesemem demişti ama sonradan kestirdim iyikide kestirmişim daha hoş duruyor şuan ama sadece yanlarına kat attırdım :sm_cool:

bende kaynaklarımı kestireceğim katlı olarak aslında kıyamıyorum ama..mecburen daha güzel durması için öyle yapmam gerekiyor..

Dalgalı kullanma çünkü aradan çıtçıtların dipleri gözüküyor, daha da kötü durur. En iyisi dümdüz kullan ve spreyle iyice. Ayrıca saçının üst kısmını da iyi fönletmelisin, dümdüz olmazsa çıt çıt olduğu çok belli oluyor. Bol sprey gerek bu saça bilgin olsun

bende 2 yıldır kullanıyorum hemen hemen kesinlikle katlı bir kesim olması lazım vede bende kıvırcık daha iyi duruyor dalgalı kısaca yanlardan felan çıkmazsa saç çok kısa değilse açıkçası düzde iyi duruyor ama takmasını iyi bilmek lazım tbiki

kızlar ben saçlarımı çoğu zaman yandan toplayıp çıtçıtların hepsini bir tarafıma takarak kullanıyorum çok güzel duruyor gür gür:)

resim nasıl konuyor bilmiyorum saçlarını bir tarafa al yanına ensenden küçük bir tokayla onları sağa yada sola sabitle.sonra aralara tek tarafına çıtçıtlarını tak. anladınmı hayatım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…