Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlar gerçek saç tamamen 250 ye bırakıcam uçlarda incelme falan da yok kalın telli güzel bi saçİlkinin fiyatı nedir? Gerçek saç mı?
Alacaksaniz az daha indirebilirim ama ev saç doldu elden çıkartmam lazimİlkinin fiyatı nedir? Gerçek saç mı?
Daha önce hiç çıtçıt kullanmadım, nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve rengi uyar mı onu da bilemedimAlacaksaniz az daha indirebilirim ama ev saç doldu elden çıkartmam lazim
Gerçek saç olduğu için boyanır istediğiniz renge. Kulanmasi bana kalırsa cok basit toka şeklinde saç diplerinden takıyorsunuz. Dediğim gibi düşünürseniz 220 yapabilirim sonDaha önce hiç çıtçıt kullanmadım, nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve rengi uyar mı onu da bilemedim
Iyi aksamlar 300 gr olan 220 ye vereceğim en son pahalı aldığım bir saçtı ombre olan 100 platin de 130 olur. Platinin takılmış hali yok ama düşünürseniz ayrıntılı fotoğraf atabilirim takipda saçımı siyah kullanıyorum çünküKoyu renklilerin de fiyatını alabilir miyim arkadaşım almak istiyodu ona göstericem
İyi akşamlar arkadaşıma göstereyim fotoyu alırsa size dönücem :)Iyi aksamlar 300 gr olan 220 ye vereceğim en son pahalı aldığım bir saçtı ombre olan 100 platin de 130 olur. Platinin takılmış hali yok ama düşünürseniz ayrıntılı fotoğraf atabilirim takipda saçımı siyah kullanıyorum çünkü
Kanka gerçek saçmış sana kızıl ombreli olanı düşündümGerçek saç mı ?
Düz koyu renk var mı ? Kızıl istemem ben, hiç sevmem. Kanka koyu renk varsa yollasın fotoğraf, alabilirim :)Kanka gerçek saçmış sana kızıl ombreli olanı düşündüm
:)Düz koyu renk var mı ? Kızıl istemem ben, hiç sevmem. Kanka koyu renk varsa yollasın fotoğraf, alabilirim :)
Eğer gerçek saçsa, boyanabilirse, biraz da fiyatta yardımcı olursa alırım :)
Gercek sac tamamen 190 yapayım en son saca göre çok uygun çünkü görünce anlarsınız uçları falan kalın çok dolgun bir saç.Eğer gerçek saçsa, boyanabilirse, biraz da fiyatta yardımcı olursa alırım :)