merhaba arkadaşlar. Ben de gg den iki ay önce cıt cıt aldım 150 liraya 8 parça 150 gr. Kendi saçlarım kısa omuz hizamda çıt çıt larım belime kadar.ama taktıgımda kendi saçlarımla çıt çıt arasında kalınlık farkı oluyor kendi saçlarım kalın çıtçıtları takınca birden incelme başlıyor.Ne yaptıysam bir çare bulamadım öyle taktım böyle taktım yok.. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar. Ben de gg den iki ay önce cıt cıt aldım 150 liraya 8 parça 150 gr. Kendi saçlarım kısa omuz hizamda çıt çıt larım belime kadar.ama taktıgımda kendi saçlarımla çıt çıt arasında kalınlık farkı oluyor kendi saçlarım kalın çıtçıtları takınca birden incelme başlıyor.Ne yaptıysam bir çare bulamadım öyle taktım böyle taktım yok.. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
canım tecrübem yok ama youtubeda bir sürü video var onunla ilgili bak bir faydasını görürsün mutlaka ben kaynak yaptırmıştım iyiki çıt çıt almışsın daha zararsız
canım benım benım saclarım gur kalın kabarık saclar. ılk zamanlar omuzumdaydı saclarım ve 7 tane cıtcıt aldım yuksek bır fıyata derken oyle boyle kulandım ama hıc duz kulanamadım hep kıvırcık dalgalı kulanmak zorunda kaldım cunkı ıp ınce duruyolardı son carem ustune ek yaptırdım sımdı 7 tane daha aldım sımdı kımse anlamıoo benım mı degıl mı dıye :)))